2777
2789

از پارسال هر دوماه یه بار سرماخوردم و همیشه بی خالی و تنبلی دارم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعیفی برو دکتر دارو تقویتی بخور 

رژیم غذایی رو تغییر بدع 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

عشقم سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده 

ویتامین زیاد با بخور(میوه و آب و.. خیلی بخور) 

ورزش کن حداقل روزی نیم ساعت 

آمپول نوروبین هم بزن

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈

من که از بچگی هر ماه سرما میخوردم دکتره دیگه خیلی دارو نمی داد شناخته بودم 

قبلا برجی ۲ بارم می رسید حالا شده ۲ ماه یه بار وایی اگه زمستون باشه کع از این حموم تا اون حموم حالم بد میشه خیلی بده😑

البته این که هیچ نمی خورم مثل سبزی. بادمجون و کلم و هویچ و گوجه و دمپختو شیر و... همه ی غذا ها رو فکنم اثر داره

برو مسافرت برای بی حالی و تنبلی

مواد مغذی مصرف کن ورزش هم یادت نره 

توی غذا و تغذیه خیلی دقت کن

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
من که از بچگی هر ماه سرما میخوردم دکتره دیگه خیلی دارو نمی داد شناخته بودم  قبلا برجی ۲ بارم م ...

من‌بدغذا نیستم دیروز یکی توو نظرات گفت کمبود ویتامین دی خیلی تاثیر داره باید ماهی یه دونه خورده بشه یادم‌افتاد دکتر به من گفته بود هفته ای یه دونه بخور

شمام‌ببین‌کمبود ویتامین دی نداری که

منم۲۰روز بعد زایمان کرونا گرفتم تا دم مرگ رفتم حالا از پارسال ماهی دوبار دقیقا ۲الی۳روز مریض میشم😔

منم‌بعد کرونا اینطور شدم

من‌بدغذا نیستم دیروز یکی توو نظرات گفت کمبود ویتامین دی خیلی تاثیر داره باید ماهی یه دونه خورده بشه ...

کم خونی دارم اونم فکنم داشته باشم چون هر وقت میرم دکتر واسه سه ماهم بهم میدن🤷🏻‍♀️که نمی خورم🤦🏻‍♀️ دکتر گفته هر ۱۴ روز یکی بخور.