2777
2789
عنوان

قطع شیر شب

123 بازدید | 6 پست

سلام  عزیزان پسر من ۹ ماهشه خیلی وابسته به شیر من شده فقط با شیر می‌خوابه تا صبح  هم باید سینه ام توی دهنش باشه لطفا راهنماییم کنید چه جوری از شیر شب بگیرمش

خداوندا همه چیز تویی و دیگر همه هیچ!

پستونک نمیگیره؟

تا شش ماهگی بخاطر رفلاکس شدیدی که داشت هم پستونک می‌خورد هم روزی سه بار شیر خشک اما از شش ماهگی به بعد هیچ کدوم و نخورد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم شما موفق شدین شیر شبو قطع کنین؟ دختر منم نه ماه و ده روزشه، دکترش اونروز گفت باید چند ماه قبل قطع میکردی اگه زودتر قطع نکنی به مشکل میخوری. ولی دخترم شبا هر یه ساعت بیدار میشه تا شیر نخوره نمیخوابه. شیر خودمو میخوره

عزیزم شما موفق شدین شیر شبو قطع کنین؟ دختر منم نه ماه و ده روزشه، دکترش اونروز گفت باید چند ماه قبل ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جوابتو دادم پسرمو از شیر شب نتونستم بگیرم ۱۰ ماهگی امیکرون گرفتیم از غذا افتاد فقط شیر خودمو می‌خورد دو تا دندون جلویی هاش اینقدر ضعیف بودن شکستن  اما به دستور پزشک که هم حساسیت به پروتئین گاوی داشت وهم غذا نمی‌خورد ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم خدا رو شکر هم غذا خوب میخوره هم لبنیات و کم کم تست کردم حساسیتش از بین رفته