2789
عنوان

خانمابیاین

145 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چرا رواین موضوع وسواس فکری گرفتم ....من پنج ساله ازدواج کردم ....قبل ازدواجم یمدت یکی ازنزدیکانم سربسرم میذاشت همش رنگ پوستمومسخره میکردمیگفت سیاه منم حساس شده بودم فک میکردم بقیه ام منوسیاه میبینن واسه همین همیشه کرم پودروپنکک میزدم اونم رنگ خیلی روشن....آرایش دیگه این نمی‌کردم خیلی خیلی کم بود.....خواستگاری ک واسم اومدارایشم خیلی کم بوداصلانمیشع گفت آرایش اماکرم وپنکک زدم ....کلاعادتم بودبعدعقدمم همش داشتم اصلاصورتموجلوکسی نمیشستم اعتمادبنفسم خیلی پایین اومده بوددرحدیکه دچاروسواس شده بودم.امایروزصب که ازخواب بیدارشدم همینجوربدون آرایش رفتم جلوشوهرم خودشم گفت امروز کرم نزدی گفتم آره.......ی چندباره دیگه ام منوبدون آرایش دیدصبحاکه صورتمومیشستم....امایبارتوی حاملگیم من حمام بودم درحمام بازبوداومدی نگاهی کردین چهره ی بدون آرایشم یحوری شد ......ازاونموقع همش میگم نکنه رنگ پوستمودوست نداره نکنه منودیدازمن بدش اون این چه کاربچه گانه ای بودتواون سن انجام دادم همیشه با آرایش بودم.حق شوهرم بودمنوبدون کرم ببینه......اصلاهمش مث خوره روحمومیخوره میگم نکنه یروزبگه من پوست سبزه نمی‌خواستم چیکارکنم خسته شدم ازاینفکرا

خیلی کارت مسخره بود  من خودم سفیدم اما سبزه هم بودم مهم نبود وا خب پوستته ها چرا باید بد باشع    

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂امروز تو دانشگاه سر امتحان ما سفید ها یه طرف افتاده بودم و کسایی که رنگ پوست تیره دارن یه طرف دیگه به صورت کاملا اتفاقی 😂بعد یه پسرها امد داخل سالن 😂بلند گفت عه تفکیک نژاد پرستی کردین ما سیاه ها رو یه طرف انداختین😂سالن رفت هوا

انسان بودن آرزوست🌱♥️

سلاااام باودت نمیشه من با این خانم مشاور تونستم پوستمو روشن کنم حتا میتونم هکسشم بفرستم برات ایشون فقط امروز مشاوره دایگان دارن خوشحال میشم کمکتون کتم و شمارشونو بزارم

۰۹۰۳۸۵۰۷۲۲۹

نه بابایسال بعدازدواج ........پنج سال مگه دیوونم ......عادتم بودمجردم بودم صب اولین کاری ک میکردم کر ...

ولش کن بابا به چیزایی فک میکنی کاش دغدغه منم پوستم بود🥺

عاشق صدایِ قدمات شو وقتی که داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکَنی و میری…:)

مگ دوست داشتن به این چیزاس🤦‍♀️توحساس نشووگرنه هر رفتاراونو به همین منظورمیگیری وخودتوالکی اذیت میکنی

عاشق صدایِ قدمات شو وقتی که داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکَنی و میری…:)
مگ دوست داشتن به این چیزاس🤦‍♀️توحساس نشووگرنه هر رفتاراونو به همین منظورمیگیری وخودتوالکی اذیت میکن ...

خب جدااگه یروزگفت من زن سفیدمیخواستم منیکه مقصرم چی باید جواب بدم ....لااقل کسی ک کرم نداشته میگه کوربودی مگه من چی بگم😔

خب جدااگه یروزگفت من زن سفیدمیخواستم منیکه مقصرم چی باید جواب بدم ....لااقل کسی ک کرم نداشته میگه کو ...

نمیگ عزیزم😐😐وسواس فکریه