2777
2789
عنوان

حمام در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست
نمیدونم ولی معمولا بعد ۱۲ شب میرم  اتفاقی نیوفتاده

شکر خدا

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم این مدلی بودم انقدر مریض شده بودم نمیتونستم کارایه خونمو کنم خیلی روحیم بهم ریخته 

الان بهتر شدی؟منم خواهرشوهرام رفتن برام دعا نوشتن ولی باز فایده نداشت فقط دعای معراج و قران زیر سرم میذارم دیگه فعلا خبری نیست

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
همیشه بسم الله میگم، چه روز برم حمام، چه شب. ولی نه به این دلیل که بختک نیوفته و ... عادت شده برام.

من بختک الان دو ماهی هست هر روز و هر شب و هر دیقه میاد سراغم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

دقیقا منم همین اتفاقا برام میفتاد، یه بار دوتا آدم گنده یه دست سیاه پوش بالا سرم وایساده بودن گفتم د ...

اره من یه بار به شکل شوهرم دیدم ولی سیاه پوش بود اون اخرین بار بود دیدم یهو پاشدم از خواب کل خونرو گشتم دیدم شوهرم نیست زنگ زدم گفتم کجا رفتی گفت چی میگی من سرکارم گفتم مگه چند دقیقه پیش خونه نبودی گفت دیونه شدی منم تنم میلرزید پاشدم با یه وضعی و گریه رفتم خونه مامانم فقط گریه میکردم میلرزیدم مامانم بیچاره منو لونطوری دید وحشت کرد زود رفت پیش دعا نویس و من خوب شدم 

من بختک الان دو ماهی هست هر روز و هر شب و هر دیقه میاد سراغم

من فقط یه بار بختک تجربه کردم، اونم تا دو سه روز واقعاً حالم بد بود و انرژی منفیش روم بود، تنها چیزی که میدونم اینه که اگر موقع خواب به پهلو بخوابی، این اتفاق برات نمیوفته. بختک در واقع همون فلج خواب هست. 

الان بهتر شدی؟منم خواهرشوهرام رفتن برام دعا نوشتن ولی باز فایده نداشت فقط دعای معراج و قران زیر سرم ...

من نمیدونم اون دعا هایی که مامانم گرفت قرآنی بود چی بود هر مدلی که دعا نویس گفته بود انجام دادم دیگ خوب شدم 

اره من یه بار به شکل شوهرم دیدم ولی سیاه پوش بود اون اخرین بار بود دیدم یهو پاشدم از خواب کل خونرو گ ...

وایییی دختر منم عییین خودت بودم باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم. به هرکی میگفتم مسخره میکرد. من حتی یه بار به شکل شوهرم دیدم اومده بود بالاسرم قشنگ لباساشو عوض کرد اومد کنارم خوابید🥵🥵🥵

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وایییی دختر منم عییین خودت بودم باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم. به هرکی میگفتم مسخره میکرد. من ح ...

اون منو بوسید گفت عشقم من میرم تو بخواب یهو رفت من تومستم تکون بخورم پاشدم دیدم کسی نیست وای چقدر بد بود اون روزا 

اره من یه بار به شکل شوهرم دیدم ولی سیاه پوش بود اون اخرین بار بود دیدم یهو پاشدم از خواب کل خونرو گ ...

دعا نویسه چی گفته بود به مامانت

وایییی دختر منم عییین خودت بودم باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم. به هرکی میگفتم مسخره میکرد. من ح ...

اره دقیقا کسی باور نمیکنه جز اونیکه این دردو کشیده باشه یعنی انگار هرروز میمیریو زنده میشی 

جووون🤣🤣🤣🤣

اره دقیقا کسی باور نمیکنه جز اونیکه این دردو کشیده باشه یعنی انگار هرروز میمیریو زنده میشی 

واقعا یعنی ادم میمیره و زنده میشه من ی بار روحم کامل از بدنم جدا شد گفتم دیه مردم 

اون منو بوسید گفت عشقم من میرم تو بخواب یهو رفت من تومستم تکون بخورم پاشدم دیدم کسی نیست وای چقدر بد ...

😱😱😱😱

اون منو بوسید گفت عشقم من میرم تو بخواب یهو رفت من تومستم تکون بخورم پاشدم دیدم کسی نیست وای چقدر بد ...

وایی خدا، اصلا هم معلوم نیست چرا این اتفاق ها میفتاد ا

چرا میان سراغ آدم