2777
2789
عنوان

حمام در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست
جووون🤣🤣🤣🤣

کوووووفت نخند 🤣🤣🤣

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وایی خدا، اصلا هم معلوم نیست چرا این اتفاق ها میفتاد ا چرا میان سراغ آدم

واقعا دلیلی پیدا نمیکنه ادم من همش میگم چرا من اخه 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوووووفت نخند 🤣🤣🤣

وجدانن ی راه حل بگو من بختکو از سرم باز کنم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

دعا نویسه چی گفته بود به مامانت

مامانم رفته بود گفته بود به طالع دخترم نگاه کن دیگ هیچی بهش نگفته بود ببینه اون میفهمه یانه مامانم اسممو اینارو گفته بود یهو مرده نگاه کرده بود به مامانم گفته بود وای چه به روز دخترت اومده دوازده روزه دخترت تو خواب چیزایی میبینه هرکی ببینه سکته میکنه دخترتو کم مونده الوده خودشون کنن دوازده روزه دخترت مریض افتاده یه گوشه هرچیم به شما میگ باور نمیکنید یعنی هرچی سرم اومده بودو به مامانم گفته بود کلیم مامانمو دعوا کرده بود چرا دیر رفته پیشش کم مونده دخترتو به برو بیابون بکشن 

اول انگار یه نیرویی میاد سمتم مثل اینکه باد شدید میاد سمت ادم بعد تو اون حالت انگار لب و دهنم و اینا کج میشن و دندونامو محکم بهم فشار میدم نمیدونم میفمین چی میگم یا نه

مامانم رفته بود گفته بود به طالع دخترم نگاه کن دیگ هیچی بهش نگفته بود ببینه اون میفهمه یانه مامانم ا ...

چقدر گرفته بود مال کدوم شهری منم برم پیشش

وجدانن ی راه حل بگو من بختکو از سرم باز کنم

منکه دیگه فقط دعای معراج و قران کنارم میذارم دیگه نمیان ببین همین الانم که دراز کشیدم کنارمه 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من فقط یه بار بختک تجربه کردم، اونم تا دو سه روز واقعاً حالم بد بود و انرژی منفیش روم بود، تنها چیزی ...

موقع پهلو خوابیدنم میفته روم 

اول انگار یه نیرویی میاد سمتم مثل اینکه باد شدید میاد سمت ادم بعد تو اون حالت انگار لب و دهنم و اینا ...

من چشام نیمه باز میشد نمیتونستم کامل باز کنم یعنی اصلا نمیتونستم تکون بخورم بدنم قفل میشد یعنی وای درکت میکنم 

منکه دیگه فقط دعای معراج و قران کنارم میذارم دیگه نمیان ببین همین الانم که دراز کشیدم کنارمه 

من خیلی میترسم جوری شده ک خونه هم نمیتونم بمونم میترسم 

من چشام نیمه باز میشد نمیتونستم کامل باز کنم یعنی اصلا نمیتونستم تکون بخورم بدنم قفل میشد یعنی وای د ...

منم دقیقا 

مامانم رفته بود گفته بود به طالع دخترم نگاه کن دیگ هیچی بهش نگفته بود ببینه اون میفهمه یانه مامانم ا ...

به منم دعا نوشتنی گفته بود اینا حتی در آینده نمیذارن بچه دار بشی، دعا نوشت و قفل و کلید و این چیزا قفله رو با کلیدش داد بهم گفت تاروزی که بچه دار شدی بچت به دنیا اومد اونموقع خبر بده که بگم قفله رو چیکار کنی. الان باردارم یه وقتایی میترسم خدایی نکرده بلایی سر بچم بیاد. یه روز با شوهرم بحثم شد برداشت قفل رو باز کرد با کلیدش انداخت تو چاه دسشویی من همون روز لکه دیدم. شوهرم به غلط کردن افتاد به خواهرش زنگ زد گفت دوباره برن پیش دعا نویسه 

قزوین نمیدونم چند سال پیش مامانم رفته بود نمیدونم چقدر گرفته بود 

ادرسشو برام‌میپرسی بگی

موقع پهلو خوابیدنم میفته روم 

دقیقا منم همینطورم