2777
2789
عنوان

حمام در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست

چرنده

بختک هم دلیل علمی داره‌. سرچ کن بخون و درگیر خرافات نشو

قدیما حموم نداشتن تو خونه باید میرفتن حموم عمومی. خب چون تنها میرفتن میترسیدن و باعث مشکلاتی میشد براشون برا همین میگفتن خوب نیست بری. مامانم میگفت بچه بوده ی بار با یکی از اقوامشون رفته.. برق قطع شده😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله رو منم میگم ولی اخه این ک میگه جن داره واقعا ترسیدم ی لحظه

جن ک شب و روز ندارع ولی خب منم شنیدم میگن از غروب خورشید به بعد نباید حمام رفت خوب نیس🤷🏻‍♀️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم:)?•
بختک نیس اون وقتی مغز بیدار میشه بدن هنو بیدار نشده اتفاق میوفته😐😐قرن ۲۱

واقعا خیلی وحشتناکه ها مخصوصا ک هر دیقه اینجوری شی

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بختک نیس اون وقتی مغز بیدار میشه بدن هنو بیدار نشده اتفاق میوفته😐😐قرن ۲۱

من خیلی چیزایه عجیب دیدم درست وقتی شوهرم می فت سرکار من میخوابیدم چیزایه عجیبی میدیدم نمیتونستم تکون بخورم حتی نمیتونستم دادو فریاد کنم بدنم قفل میکرد مادرم که رفت پیش اون اقاعه چنتا دعا گرفت خوب شدم 

هیچکی بختکایی که روش میفته عین بختکای من ترسناک نیست. مال من اصلا شبا اتفاق نمیفته روزا که همسرم میره سرکار و من تنها هستم و خوابم میبره اتفاق میفته اونم به شکل و قیافه های وحشتناک... طوری بود که موقع خوابیدن از ترسم باید قران رو بغلم میگرفتم تا خوابم ببره ،الان دیگه همیشه یه قرآن کوچیک و یه دعای معراج میذارم زیر سرم خداروشکر گورشونو گم کردن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من خیلی چیزایه عجیب دیدم درست وقتی شوهرم می فت سرکار من میخوابیدم چیزایه عجیبی میدیدم نمیتونستم تکون ...

دقیقا منم مثل تو ام 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

من همه تایمی پیش اومده که برم حمام، چه صبح زود، چه شب قبل از خواب، چه نیمه شب قبل از اذان صبح، به روزهای هفته هم توجه نکردم... هر وقت به نظرم لازم بوده رفتم. یادم هم نمیاد مشکلی بخاطر این مسئله برام پیش اومده باشه. 

هیچکی بختکایی که روش میفته عین بختکای من ترسناک نیست. مال من اصلا شبا اتفاق نمیفته روزا که همسرم میر ...

خوشبحالت من هر کار میکنم فایده نداره

من یه مدت بختک میوفتاد روم یه جوری عین دیوانه ها شده بودم خیلی خیلی اذیت میشدم وقتی بختک میوفتاد روم ...

دقیقا منم همین اتفاقا برام میفتاد، یه بار دوتا آدم گنده یه دست سیاه پوش بالا سرم وایساده بودن گفتم دیگه اینا عزراییلن اومدن سراغم. خیلی وحشتناک بود

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
هیچکی بختکایی که روش میفته عین بختکای من ترسناک نیست. مال من اصلا شبا اتفاق نمیفته روزا که همسرم میر ...

دقیقا منم این مدلی بودم انقدر مریض شده بودم نمیتونستم کارایه خونمو کنم خیلی روحیم بهم ریخته 

من همه تایمی پیش اومده که برم حمام، چه صبح زود، چه شب قبل از خواب، چه نیمه شب قبل از اذان صبح، به رو ...

بسم الله میگی یا عادی 

نمیدونم ولی معمولا بعد ۱۲ شب میرم  اتفاقی نیوفتاده

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡