2777
2789
عنوان

حمام در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست
ببین من بختک رو نمی دونم ولی کلا حمام که میرید بسم الله الرحمن الرحیم بگید و لباس هاتونو کامل درنیار ...

لباس در نیاری چجوری حموم کنی اخه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

نه عزیزم خب ببین قشنگم ترسیدنی وجود نداره اولن که اگ بخان اونا اذیت کنن هرجایی میتونن آسیب برسون ...

منم تازه شنیدم ولی چی بگم ادمکنمیدونه واقعیه یا خرافاته

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شبا سنگینه ممکنه آدم خوف کنه ، وگرنه مشکل پیش نمیاد.

حالا بریم شب حموم یا نریم🤣🤣🤣🤣

نریم بهتره😅😅😅ولی اگع اجباری بود بریم مشکلی نیس اجنه هم خوشحال میشن لخت مارو ببینن

دهنت سرویس دیگه شبم‌نمیشه حموم رفت من سر کار میرم مجبورم شبا برم هییی خدا 

من یه مدت بختک میوفتاد روم یه جوری عین دیوانه ها شده بودم خیلی خیلی اذیت میشدم وقتی بختک میوفتاد روم تو خونه چیزایه عجیبی میدیدم تو خونه ادمایی با لباس سیاه راه میرفتن واقعا مریض شده یودم یه روز چیز وحشتانکی دیدم پاشدم با گریه رفتم خونه مامانم مامانم هم رفت پیش یه دعا نویس گفته بود کم مونده بوده دخترت دیوانه بشه سر به بیابون بزاره چرا دیر اومدی برام چنتا دعا نوشت باور میکنین خوب شدم دیگ من هیچ بختکی روم نیوفتاد 

بختک کجا بود 

فلج خواب یا اپنه که دلایل متفاوتی داره 

خود من را تا دم مرگ. برد بعد فهمیدم از کم ابی بدنمه باید زیاد اب بخورم بخصوص وقتی باشگاه می رم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من والا همین الان از حموم دراومدم

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

دلایل زیادی داره ..مثلا بختک نیس چیزای دیگس

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من یه مدت بختک میوفتاد روم یه جوری عین دیوانه ها شده بودم خیلی خیلی اذیت میشدم وقتی بختک میوفتاد روم ...

خدایی کجا رفتی من شمالم 

من یه مدت بختک میوفتاد روم یه جوری عین دیوانه ها شده بودم خیلی خیلی اذیت میشدم وقتی بختک میوفتاد روم ...

بختک نیس اون وقتی مغز بیدار میشه بدن هنو بیدار نشده اتفاق میوفته😐😐قرن ۲۱

خدایا شکرت