2777
2789
عنوان

حمام در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 106 پست
ن بابا من کلن ۳ و۴ صبح حموم میرم .اتفاقی برام پیش نیومده

خدایی نمیترسی؟

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میرم چون وقت ندارم طی روز ولی میترسم وقتی چشامومیبندم زیر دوش میرم این حسو تو روز ندارم 😄

منم واقعا ترسیدم🥺🥺🥺

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

خودمم بختک ولم نمیکنه شبا:/ شبا میفته روم:/ مچ پام ی ساله کبوده نمیره بیخودیم کبود شد:/ الکیه ک م ...

خیلی بده واقعا من اصلا خواب راحت ندارم

بسم الله رو منم میگم ولی اخه این ک میگه جن داره واقعا ترسیدم ی لحظه

نمیدونم بسم الله بگی جنا میرن من شده ساعت ۱۱شب رفتم ۱۲در امدم چیزی نشد 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
به پشت نخوابید ببینم بختک میاد بعد فشار اب کمه اکثرا شب میرن حموم

من به پهلو هم خوابیدم باز بختک عوضی اسیرم کرد

اقا به عکس وحشتناک بزارم قبلش گفتم‌گزارشم‌نزنین

ن خدایی همینجوریش داریم میرینیم ب خودمون 

ن خدایی همینجوریش داریم میرینیم ب خودمون 

🤣🤣🤣🤣👍باشه پس‌نمیزارم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
نمیدونم بسم الله بگی جنا میرن من شده ساعت ۱۱شب رفتم ۱۲در امدم چیزی نشد 

منم حمومام شده دو ساعتم بکشه

ببین من بختک رو نمی دونم ولی کلا حمام که میرید بسم الله الرحمن الرحیم بگید و لباس هاتونو کامل درنیارید میگن بهتره از شونه تا روی زانو پوشیده بشه . و اینکه شب سرده و آب و حمام هم سرده و زن هم سرده دیگه سردی به سردی میشه خوب نیست