سلام من ۲۷اردبهشت پریود شدم روز چهارپریودم شوهرم اومد از سرکار واقدام داشتیم از روزششم پریود شروع کردم رازیانه خوردم تا روز ۱۱ یا ۱۲ خرداد ک دوباره شوهرم از کار اومد و ۴روز خونه بود و این ۴ روزم اقدام داشتیم همیشه پریودیام ۲۸روز بود گاهی خیلی کم ۳۰روزطول میکشید ولی الان نشدم هنوز ممکنه باردار باشم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دوستان کسایی ک مشکل کیست سینه دارن ب هیچ وجه رازیانه نخورن خیلی مضره
اسی رازیانه زیادش خوب نیست هورمونارو بهم میریزع
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
شوهرم گفته نباید ازمایش بدی تا ده روز بگزره میگه اینجوری هی نا امید میشی اذیت میشی
بیبیتم منفیه این هاله ی تبخیر هست من ۳ ماهه همینجور بعد ۲۰ دقیقه همین هاله رو میندازه اما منفیه اگ میخای مطمئن شی ی بیبی دیگ بزن مارک زیموها بزن خوبه مدیکور خیلی وقتها مثبت کاذبع
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
تنبلی به احتمال زیاد پریودیم منظمه زیاد جوش میزنم تازگیا بعد خوردن لتروزول کیست شده&nb ...
اره منم تنبلی همین قرصم دکتر بهم داد شوهرم نزاشت بخورم فقط ورزش میرفتم و وزن کم کردم و گرمی جات و حلوا میتی فک کنم اسمش بود از نی نی سایت دیده بودم شباهم پیاده روی
(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹