ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام، سطح دانشگاه های خیلی خیلی اومده پایین و پذیرش هم رفته بالا و اینکه امکان رشد دادن دانشجو پزشکی با این ظرفیت و موجودی وزارت بهداشت امکانپذیر نیست.
بیخیال ما دو هفته پیش رفتیم پیش یه دکتر که خیر سرش فوق تخصص بود بعد الکی الکی ما هرچی میگفتیم اونم تایید میکرد و مینوشت کلا فقط دنبال پول بود و چندتا چندتا مریض رو باهم ویزیت میکرد
منو ۲۰ سال چرخوندن تابگن روده تحریک پذیر دارم خدا ازشون نگزره بعضیا واقعا بی سوادن یبار اهن خونم زیاد شده بود رفتم دکتر عمومی دوباره بهم قرص آهن داد من بهش گفتم اقا من بلدم ازمایش بخونم کنارش ستاره زده نوشته بالایه ۳۰۰ زیاده گفت نه من شک کردم رفتم پیش دکتر داخلی ازمایشو نشونش دادم گفت خاک توسر دکترت اگر قرص آهنو میخوردی سکته میکردی دکتره عصبانی شده بود از همکار بی سوادش