2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ورقه ها رو چند دقیقه میجوشونی 

موادش رو مثل مواد ماکارونی آماده می‌کنی 

سس بشامل که توش آرد و کره و شیر داره رو درست می‌کنی خامه هم میتونی بزنی

بعد تو یه ظرف پیرکس یه ورق لازانیا سس بشامل مواد گوشتی پنیر دوباره ادامه میدی تا موادت تموم شه 

آخرین لایه هم ورقه لازانیا باشه روش هم پنیر بریز

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

من خودم نمی‌خورم برای بچه هام بی نهایت دوست دارند درست میکنم گوشت چرخی را با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای سرخ میکنم ادویه میزنم بعد رب میزنم 

سس بشامل هم کره آب شده با آرد تفت میدم کمی نمک آب یا شیر هم میشه اضافه میکنم تا خودش بگیره 

لازانیا ک داخل آب گذاشتم بیرون آوردم یک لایه سس بشامل بعد مواد بعد پنیر پیتزا و به همین ترتیب میزنم لایه ها را  بعد هم ی مدت کم میزارم داخل فر یا ماکرو 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من خودم نمی‌خورم برای بچه هام بی نهایت دوست دارند درست میکنم گوشت چرخی را با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ...

سس بشامل حتما باید درست کنم نمیشه مثله مواد ماکارانی بریزم 

سس بشامل حتما باید درست کنم نمیشه مثله مواد ماکارانی بریزم 

نه میتونی هم نزنی اما با اون عالیتر میشه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ورقه ها رو چند دقیقه میجوشونی  موادش رو مثل مواد ماکارونی آماده می‌کنی  سس بشامل که توش ...

استارتر من لازانیام معرکه میشه مثل این کاربر درست میکنم.

مواد گوشتیم شامل پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و نخود سبز و اگه داشتی قارچ و رب گوجه و ادویه است.  و اینکه من دو تا قاشق رب گوجه جدا تو یه ظرف میریزم اندازه سه چهارتا قاشق سرکه میزنم بهش که رقیق شه با کمی نمک بعد روی ورقه های لازانیام قبل اینکه مواد گوشتی بریزم از این سس میپوشونم بعد هم روی لایه ی گوشتی هر طبقه سس بشامل میریزم. 

یه نکته مهم بهت بگم حتی اگه لازانیای پیش پخت داری حتما بجوشونش و تو آبش یکم نمک و یه کوچولو روغن بریز و بعد اینکه خوب نرم شد باید آب لازانیا تخلیه کنی و سریع منتقل کنی تو یه ظرف بزرگ که پر از آب خیلی سرد اینجوری ورقه های لازانیا به هم نمی‌چسبه و پاره نمیشن

حرارت فر رو هم اول از زیر باشه و آخر دفعه اندازه ای که پنیر پیتزات آب بشه و رنگ خوبی بگیره حرارت از بالا روشن کن.

دیگه چیزی یادم نمیام، امیدوارم درستش کنی و ازش لذت ببری

استارتر من لازانیا معرکه میشه مثل این کاربر درست میکنم. مواد گوشیم شامل پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل ...

چه خوب و کامل توضیح دادی😍 

یکی دو تا نکته جدید گفتی حتما امتحانش میکنم 🌺

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز