2777
2789
عنوان

اسپرم ضعیف

387 بازدید | 37 پست

شوهرمن کارش همش توگرماست خیلی گرمه مااینجاخوزستان هستیم ممکنه بخاطراون باشه که توازمایش اسپرمش خیلی ضعیف زده  ؟ا

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه اگه سونوبده بگن بعش سالمی بخاطرگرما ست

خوب گرما باعث شده که کلا ضعیف شده نه اینکه ضعیف نشون میده سونو که فقط برای این هست که ببینن اقا و اریکوسل دارن یانه

کاربر جدید نیستم 😕
عزیزم منم ارومیه هستم کار شوهرم با گرما نبود ولی ضعیف بود اسپرمش در عرض دوماه نرمال شد

من شوهرم چهارسال پیش ازمایش دادگفت خوبه عالیه ک پسرم باردارشدم الان هفته پیش ازمایش دادگفتن خیلی ضعیفه تحرکش ولی نااینجا خیلی گرمه خیلی  دوروزهم‌متوالی سرکاربودتوگرما اومد ساعت ده صبح رفت ازمایش دادگفتن خیلی ضعیفه شماشوهرتون سونوگرافی هم داد یعنی ممکنه شوهرمن بکن جراحی بخوات؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

خوب گرما باعث شده که کلا ضعیف شده نه اینکه ضعیف نشون میده سونو که فقط برای این هست که ببینن اقا و ار ...

اهاا بعد اگه نداشته باشه چجوررفع میشه ایشون که کارشون همش توگرماست

من شوهرم چهارسال پیش ازمایش دادگفت خوبه عالیه ک پسرم باردارشدم الان هفته پیش ازمایش دادگفتن خیلی ضعی ...

نه عزیزم به اینا فک نکن جرحی اینا نمیشه برو دکتر زنان زایمان خوب دارو تقویتی میده باید سروقت مصرف کنه دوماه انشالله نرمال شه منم شوهرم نرمال شد باردار شدم ماه سومش ولی متاسفانه ی اتفاق وحشتناکی افتاد بچم سقط شد

خدایا تورا شکرگزارم برای بزرگ ترین نعمتم سلامتیم❤️🙏

[QUOTE=241935313]اهاا بعد اگه نداشته باشه چجوررفع 

اگه ضعیف باشع که یه دوره باید داروی تقویتی مصرف کنه کمک میکنه به باروری

خوب اصن گرما باعث میشه ضعیف بشه سعی کنن کمتر در معرض گرما باشن 

کاربر جدید نیستم 😕
نه عزیزم به اینا فک نکن جرحی اینا نمیشه برو دکتر زنان زایمان خوب دارو تقویتی میده باید سروقت مصرف کن ...

چندرصدشوهرشما ضعیف بود بلدین ازمایش اسپرم بخونین ممنونم ازتون برام دعاکن 

اخیی عزززیم قسمت نبود ه خدابهترشوبهتبده 

[QUOTE=241935313]اهاا بعد اگه نداشته باشه چجوررفع  اگه ضعیف باشع که یه دوره باید داروی تقوی ...

انشاالله حتما  خداکریمه براش دعاکن میتکنیدازمایش شوهرم بخونین سردرمیازین؟

نیم ساعت قبل اقدام تو پلاستیک یخ بریز بذاره رو.... باشه. قهوه غلیظ بده بهش قوی میشه قبل اقدام

حتمااینکارومیکنم