2777
2789
عنوان

اسپرم ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست
اره میدونم من اصلا نمیتونم گرما رو تحمل کنم در کل گرما برای اسپرم خوب نیست حالا این ماه شوهرم میخواد ...

انشاالله خیره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

یعنی بقیه چیزایی ک نوشته شده چیه عزیزم  اخه خودش ازمایش همونجا توازمایشگاه انجام دادتوخونه انج ...

تعدادش ک خوبه فقط اونا ک زردن کمه ک مربوط ب حرکتن .منم این دفه ب شوهرم گفتم خوب استراحت کن بعد ک بیدار شدی تو خونه جلو کولر بشین ک گرمت نشه ازمایشو انجام بده بعد ک جوابو گرفتیم خیلی خوب بود .اونا تو ازمایشگاه تو دسشویی گرمشون میشه کلافه میشن خیلی بده ب نظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرما رو نمیدونم ولی تغذیه فک کنم ربط داره

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
تعدادش ک خوبه فقط اونا ک زردن کمه ک مربوط ب حرکتن .منم این دفه ب شوهرم گفتم خوب استراحت کن بعد ک بید ...

واقعا چ خوب بنظرت اگه سونوگرافی بده مشکلی نداره شایدبخاطرگرماست اینجوری شده ازش سونوخواستن منم ترسیدم واقعاابنظرت بااین ازمایشش جایرامیدواری هست چیزی نباشه؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

واقعا چ خوب بنظرت اگه سونوگرافی بده مشکلی نداره شایدبخاطرگرماست اینجوری شده ازش سونوخواستن منم ترسید ...

اگه برا بارداری میخای همه چکابا رو انجام بده برا خودت سونو و ازمایش خون برا همسرت ازمایش اسپرم و سونو .من بودم ی بار دیگه ازمایشو تکرار میکردم البته در شرایط خوب یعنی قبلش استراحت کنه بیضه ها گرم نباشن جای گرم نباشه بدون استرس باشه .اگه خونتون ب ازمایشگاه نزدیکه ازمایشو خونه انجام بده انشالله ک نتیجه نرمال و خوب میشه

اگه برا بارداری میخای همه چکابا رو انجام بده برا خودت سونو و ازمایش خون برا همسرت ازمایش اسپرم و سون ...

حتما بزارسونوبده انشاالله ک خیره

طب سنتی افلاطون درمان اسپرم ضعیف با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی شماره تماس 09179170344 ارسال دارو به کل ایران با پست سفارشی