بچه ها اینجا کسی هست ماکت سازی یاد داشته باشه ؟ برای یاد گرفتنش باید چیکار کنم ؟ آخه کلاسش دو میلیونه///: بعد اینکه فیلمای آپارات هم که یاد میده همش انگلیسی هس
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
اگر اطلاعی دارین راجب معماری لطفا یک نگاهی به تاپیک آخرم بندازین ممنون میشم
بهتره با آموزش صحبت کنید تا توی روند تحصیل مشکلی پیش نیاد براتون
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
آره یعنی تو نت دیدم ماکت های ساختمانی و ماکت طبیعت هم بود البته
خب ماکت ها رو ک با چوب و فوم و...
میسازن
کدوم شهری؟! اگ شیراز یا نزدیکی بیا رایگان برش و... رو یادت میدم
دم معرفتتون گرم ولی مشهدم🥺 آموزش آنلاین هم میزارین اگر بخوام شرکت کنم ؟ چند هست حدودا ؟
فدات شم
ببین من خودم از طریق رشتم یاد گرفتم قیمتم دستم نیس اخه
حالا چن جا بپرس من نصف قیمت یا کمتر یادت میدم و نمونه میفرستم برات