2821
2789
عنوان

ماکت

176 بازدید | 8 پست

بچه ها اینجا کسی هست ماکت سازی یاد داشته باشه ؟ برای یاد گرفتنش باید چیکار کنم ؟ آخه کلاسش دو میلیونه///: بعد اینکه فیلمای آپارات هم که یاد میده همش انگلیسی هس 

ماکت چی معماری؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر اطلاعی دارین راجب معماری لطفا یک نگاهی به تاپیک آخرم بندازین ممنون میشم 

بهتره با آموزش صحبت کنید تا توی روند تحصیل مشکلی پیش نیاد براتون

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
آره  یعنی تو نت دیدم  ماکت های ساختمانی و ماکت طبیعت هم بود البته

خب ماکت ها رو ک با چوب و فوم و... 

میسازن 

کدوم شهری؟! اگ شیراز یا نزدیکی بیا رایگان برش و... رو یادت میدم

خب ماکت ها رو ک با چوب و فوم و...  میسازن  کدوم شهری؟! اگ شیراز یا نزدیکی بیا رایگان برش ...

دم معرفتتون گرم 

ولی مشهدم🥺

آموزش آنلاین هم میزارین اگر بخوام شرکت کنم ؟ چند هست حدودا ؟

دم معرفتتون گرم  ولی مشهدم🥺 آموزش آنلاین هم میزارین اگر بخوام شرکت کنم ؟ چند هست حدودا ؟

فدات شم 

ببین من خودم از طریق رشتم یاد گرفتم قیمتم دستم نیس اخه

حالا چن جا بپرس من نصف قیمت یا کمتر یادت میدم و نمونه میفرستم برات