2777
2789
عنوان

چند روزه با شوهرم قهرم به زور...

| مشاهده متن کامل بحث + 34103 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، شما چن تا کار اشتباه داری

قهری غلطه، چون عادت میشه

دوم وقتی قهرید چرا سریع درو وا نکردی که بهونه دستش نیفته

و سوم چرا جلوی طفل معصوم گریه می کنی که از حالا افسرده بشه و ضمیرناخودآگاهش شما رو قربانی و پدرش رو  جلاد ببینه

اصلا همسرتون اون حرفها رو زد هیچی از سما کم نشد، عزت و کلاس خودش اومد پایین،  همسایه ها مرداشون میگن چه زن نجیبی، زن ما بود میومد جیغ و داد

خانوما هم قطعا از همچین نردی خوب نمیگن

پس دختر خوب، هرچند سخته، ولی تمرین کن، شبک دعواهاتونو عوض کنید، اون طفل معصوم هم بی قراری و اضطراب نگیره

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
نه ب دخترم گفت مامانت(من)

آهان

خب چجوری با وجود قهر رابطه داشتی جوری رفتار میکردی که هیچ لذتی نبره ببخشید دور از جون مث ی جنازه

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
عزیزم، شما چن تا کار اشتباه داری قهری غلطه، چون عادت میشه دوم وقتی قهرید چرا سریع درو وا نکردی که ...

خودمم پشیمون شدم از گریه م 

از شدت عصبانیت و ناراحتی بی اختیار گریه کردم 

من چند سال تو ساختمونمون آرومترین شاید باشم تا حالا کسی صدای دعوامونو نشنیده یکم این حرفش وسط پله ها برام سخت بود اگر تو خونه می‌گفت چیزی نمیگفتم 

شما درست میگید من اشتباه کردم بیشتر بخاطر دخترم پشیمونم😟

آهان خب چجوری با وجود قهر رابطه داشتی جوری رفتار میکردی که هیچ لذتی نبره ببخشید دور از جون مث ی جنا ...

همه ش میزدمش پرنس میکردم اونور ولی نمی‌داشت قرار کنم 

حالم ازش بهم میخوره 

همیشه وقتی قهریم ب زور ازم رابطه میگیره فکر می‌کنه من با این کارش راضی میشم آشتی میکنم😒

خودمم پشیمون شدم از گریه م  از شدت عصبانیت و ناراحتی بی اختیار گریه کردم  من چند سال تو ...

معلومه که خیلی صبورید و به آرامش و شخصیت خودتون خیلی بها میدید،ضمنا ما همه اشتباه می کنیم، هر روز و هر روز

ولی اونقدر که از اشتباهمون یاد می گیریم، از کارهای درستمون عایدمون نمیشه

کدوم خونه س که دعوا نشه، زن و شوهر دعوا کنند و ابلهان باور

با همین جمله، دیگه به اینکه همسایه ها چه فکری می کننو فکر نکن، عوضش برو واسه خودت ی انگشتر بخر که نگین داشته باشه، اون نگین، باشه نگین کنترل اوضاع

هر وقت همسرت موضوعی برای جنگ پیش اورد، به اون نگین نگاه کن و بگو، کنترل اوضاع باید دیت من باشه چون شایسته این مسئولیتم، پس خودت رو به کاری مشغول کن، تا آرامش برقرار بشه، بعد در فرصت مناسب راجع بهش حرف بزنید

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒