2777
2789
عنوان

چند روزه با شوهرم قهرم به زور...

34125 بازدید | 31 پست

باهاش سر یه سری مسائل خصوصا اخلاقش بخثم شد گفتم حرف نزنیم با هم بهتره امشب با دخترم رفته بودن بیرون اومد پشت در زنگ زد دخترم

دستم بند بود نتونستم درو باز کنم پشت در تو پله ها با صدای بلند گفت مامانت درو باز نمیکنه مفت خوره نشسته حاضری بریزیم تو شکمش 

طبقه ما ۴ واحدیم مردم از خجالت و بی آبرویی انقد گریه کردم دخترمم باهام گریه کرد 

منم تو واتساپ بهش پیام دادم فحش دادم و بد وبیراه و اینکه یه دیوار بین منو خودت بکش دستت بهم بخوره جیغ میزنم همه بریزن بیرون 

خلاصه 

فقط منتظر بود امشب اینو بگم 

۱ساعت پیش آشغال ب زور منو از رو تخت کشونده پایین ب زور باهام رابطه گرفت😤😤😤 

نمی‌دونم بذارم ب پای دوسداشتنش یا نیازش یا چی 

پس چرا انقد اذیتم میکنه حرصمو در میاره😭😭😭😭 خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور😂

دوست داشته باو دوست نداشت بت دس نمیزد ک

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

مامانتم تو اون ساختمونن یعنی؟

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰