2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
خوب گرفتی باز من آخرین بی بیچکمو 13 و پونصد گرفتم تازه ی مدل 23تومنی هم داشت 🤦🏻‍♀️

من آخرین بار سه سال پیش گرفتم باز الان از ۱۳ تا الان پری نشدم.

احتمالا کیست دارم از هزینه ها جرات نمیکنم برم دکتر

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
منم شب زدم و منفی خدا کنه درست بوده باشه چند روز بعد از پری زدید؟ چند روز رو نشون میده؟

من دوماهم بود

چون تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم واسه اونه ک پریود نشدم

تهوع هام شروع شد و زیر دلم نبض زد بیبی چک زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین بار سه سال پیش گرفتم باز الان از ۱۳ تا الان پری نشدم. احتمالا کیست دارم از هزینه ها جرات ن ...

انشالله زودتر پول دستت میاد حالا ی بی بی بزن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من دوماهم بود چون تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم واسه اونه ک پریود نشدم تهوع هام شروع شد و زیر دلم ...

من هیچ علائمی ندارم 

فقط چون نمیاد به خودم تلقین کردم باردارم 

لطفا برام دعا کنید باردار نباشم چون بچم کوچیکه و فعلا قصد ندارم 

من دوماهم بود چون تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم واسه اونه ک پریود نشدم تهوع هام شروع شد و زیر دلم ...

من هم نبض دارم هم یک حرکاتی حس میکنم شکمم بزرگ شده ولی بی بی منفی. فقطم دارم دم نوش میخورم ولی پری نمیشم

روغن سیاه دانه تو شکمم ریختم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من هم نبض دارم هم یک حرکاتی حس میکنم شکمم بزرگ شده ولی بی بی منفی. فقطم دارم دم نوش میخورم ولی پری ن ...

منم خیلی دمنوش و زعفران خوردم و تحرک داشتم و هیچ خبری نشد

اانشالله هرچی زودتر بشیم من تاشنبه صبر میکنم نیاد میرم آزمایش میدم 😔

انشالله منم 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نهههههههه از پس هزینه هاش بر نمیام با روزی ۱۰۰ هزار تومن خرج دو تا بچه چطور بدم. 

خدایا ببخشم غلط کردم ک میگم ولی من تو دوران بارداری ام گاهی میگم کاش میذاشتم بعدا میوردم

از بس خرج و مخارج و شوک و استرس بهم دادن دکترا دارم میمیرم