_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 عنوان کلاسای آیین نامه انلاینه 112 بازدید | 11 پست اصلا هیچی متوجه نمیشم صداها قط و وصل میشه همش خیلی مهمن اینا اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1401/03/31 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 وا چرا انلاین؟ نمیدونم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 35064 خانوما من یازدهم آزمون آیین نامه دارم،از کی شروع کنم بخونم که فراموش نکنم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10121 خانوما من یازدهم آزمون آیین نامه دارم،از کی شروع کنم بخونم که فراموش نکنم یک بار کتابو مطالعه کن زیر مطالب مهم خط بکش یک روز مونده به امتحان اون مهم هارو بخون خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 خانوما من یازدهم آزمون آیین نامه دارم،از کی شروع کنم بخونم که فراموش نکنم چقد بعد از کلاسا امتحانه آموزش رانندگی و رفتین شما اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 یک بار کتابو مطالعه کن زیر مطالب مهم خط بکش یک روز مونده به امتحان اون مهم هارو بخون مگه همش مهم نیستمن کتابو که هنوز نگرفتم ولی انقد تست زدم دیگه قاطی کردم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 35064 چقد بعد از کلاسا امتحانه آموزش رانندگی و رفتین شما آره کلاسام خرداد تموم شد،برای آزمون یازدهم نوبت دادن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10121 مگه همش مهم نیست من کتابو که هنوز نگرفتم ولی انقد تست زدم دیگه قاطی کردم نه همش مهم نیست چرا کتاب نگرفتی مهم کتابه خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 نه همش مهم نیست چرا کتاب نگرفتی مهم کتابه تآره ثبت نام کردم میگیرم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 آره کلاسام خرداد تموم شد،برای آزمون یازدهم نوبت دادن اها پس کلاسای شهری هم باید تموم بشه بعد امتحان آیین نامه س اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10121 اها پس کلاسای شهری هم باید تموم بشه بعد امتحان آیین نامه س اره دیگه حتی یک روز هم بمونه از کلاس رانندگیت اجازه امتحان نمیدن خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂