2777
2789
عنوان

بند عينك هاي دستساز خودم😍+عكس

530 بازدید | 12 پست

سلاممم

خانوما بند عينك هاي خوشگل مناسب همه سليقه هاااا چنتا عكس ميزارم ازشون تازه ميشه ست دستبندشون هم درست كرد هر مدل هر طرح ك بخواين درست ميكنم اگ خواستين شمارمو ميزارم واتساپ پيام بدين

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
میشه عکساشو بزاری 

خانوما 

هر طرحيييي ك مد نظرتون باشه ميتونم بزنم اين مدلا ك عكسشون رو گذاشتم ذهني درست كردم حالا اگ مدلي دارين عكسشو بفرستين برام

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
2804
چنده 

بستگي ب طرحي ك ميخواين داره 

از ٤٠تومن هس تاااااا ١٣٠تومن😍

عینکی نیستم ولی خیلی نازن دلم خواست🤩

من خودم واسه عينك دوديم استفاده ميكنم 

2805
عزیزم بیشتر دستبند درست کن فروشش هم بیشتره

سفارش دادن بند عينك رو عزيزم 

اره دستبند هم خوبه