2777
2789
عنوان

بیاینن چجوری پوستمو سفیدتر کنم😐

288 بازدید | 22 پست

بچها ما جون تو جنوبیم افتاب تندددهه همش تو افتاب گشتم الان پوست دستم سیاه شده یعنی اتین کوتاه که میپوشم کل دستام سفیده ققط مچ دست به پایین تیره هست صورتمم همینطور بااخره با استین بلند میریم بیرون دیگه

راهکار بدیننن  

سبزک🌱

بمون خونه:/

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الوئه ورا بزن تو خونه روزی چند بار

بیرون هم ضد افتاب قوی بزن به دستات یا دستکش بپوش گرم نمیشه زیاد نخی باشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

الان ک پوستت سوخته 

مدام ضد آفتاب بی رنگ تو خونه هر دو ساعت یه بار بزن ب پوستت 

و همچین ترمیم کننده 

بعد از چن روز خوب میشه 

فقط حتمن باید بیرون میری ۲ بند انگشت ضد آفتابو بزنی

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
روغن زیتون خوراکی عین برف می‌کنه کرم ضد آفتاب و خوبه رفتنی بیرون زبزن

برای صورت ضرر نداره؟ چرب نمیکنه ک جوش بزنیم؟ 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
و من هم یک جنوبیم😅🥲

چه جنوبی سفید پوستی هستی😆

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
برای صورت ضرر نداره؟ چرب نمیکنه ک جوش بزنیم؟ 

نه من خودم استفاده میکنم تازه ضد جوشم هست از وقتی میزنم جوشام رفته تازه.

تاکید میکنم خوراکی باشه

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
نه من خودم استفاده میکنم تازه ضد جوشم هست از وقتی میزنم جوشام رفته تازه. تاکید میکنم خوراکی باشه

چه جالب ممنون

برای جای دیگه هم میشه استفاده کرد زیر بغل و بیکیینی و اینا

چطور استفاده کنم چقدر بمونه و...