2777
2789
فقط قرص داد ، پماد نه چقدر قشنگه ولی چرا اینقدر درد داشت مردم و زنده شدم تازه با آمپول سر کرد ، نمی‌ ...

برا من هیچی نداد قرص و اینا فقط گفت تا سه روز حموم نکنتا پونزده روز بالبت هیچکسی کاری نداشته باشه😂😂

چای داغ نخور.

منم خیلی درد داشت من هفته ی بعدش رفتم برا ترمیم دردش فوق العاده دردناک بود

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بعضی ها تو تاپیک ها نوشتن اگه ی قسمت قرینه نیست با دست ماساژش بده مثل پزشک ها بنظرت اشکالی نداره؟؟؟

اره عزیزم تا دوروز اول میتونی ماساژ بدی کلا ژل لب با ماساژ قشنگ و قرینه میشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که گفتی میگم عفونت نکنه

نه عزیزم نترس 

یعنی ترمیم دردش بیشتره؟ من فکر کردم لب عادت می‌کنه کمتره

برا من که خیلی درد داشت کامل به غلط کردن افتادم.من با پماد بی حس کرد که اصلا بیحس هم نبود 😥😥وای یادم میفته بدنم به لرزه میفته

برا من که خیلی درد داشت کامل به غلط کردن افتادم.من با پماد بی حس کرد که اصلا بیحس هم نبود 😥😥وای یا ...

من با آمپول بی حس کرد ولی زجر کشیدم دقیقا گفتم نمی‌خوام غلط کردم 😄😄