2777
2789

چه مدلی زدی اسی؟

ببین یه تیکه یخ بپیچ دور نایلون بزار رو لبت هم ورم هم کبودیش میخابه چیزای داغ و چای هم تا چند روز نخور منم دوهفته پیش زدم 

تو چند سی سی بود؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرد زدم 

عکس از لبت میدی؟

من لب بالام کوتاه بود زدم خط لثه م خیلی خوب شد مدل نچرال زدم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
کرم ندارم فقط منظورت وازلینه

مگه قرص و پماد دکتر نداده تا عفونت نکنه

اگه نداده بگیری بهتره اسم پماده اسیکلوویر و اسم قرصم سفالکسین ۵۰۰ ک ی برگ کافیه

حالا من رفتم قرصای ضدکبودیم داده بود ک من نگرفتم خودش خوب شد 

سری اولم سریع جذب میشه مال من شده الان باید برم دوباره بزنم 

مگه قرص و پماد دکتر نداده تا عفونت نکنه اگه نداده بگیری بهتره اسم پماده اسیکلوویر و اسم قرصم سفالکس ...

فقط قرص داد ، پماد نه چقدر قشنگه ولی چرا اینقدر درد داشت مردم و زنده شدم تازه با آمپول سر کرد ، نمی‌دونم برای ترمیم برم یا نه خیلی دوست دارم ولی خیلی میترسم ، حموم از روز چندوم میتونم برم ؟؟؟؟

فقط قرص داد ، پماد نه چقدر قشنگه ولی چرا اینقدر درد داشت مردم و زنده شدم تازه با آمپول سر کرد ، نمی‌ ...

حمومو همون روزم میتونی بری چیزی نیست 

مال منو با کرم بی حس کرد دردم داشت اما برا دخترخالم ک قبلا زده بود بیشتر درد داشت چون ژلای قبلی داخل لبش بودن 

حمومو همون روزم میتونی بری چیزی نیست  مال منو با کرم بی حس کرد دردم داشت اما برا دخترخالم ک قب ...

واییییی  تو اینستا همش دروغههههههه به همه چی میگن درد نداره 

حمومو همون روزم میتونی بری چیزی نیست  مال منو با کرم بی حس کرد دردم داشت اما برا دخترخالم ک قب ...

بعضی ها تو تاپیک ها نوشتن اگه ی قسمت قرینه نیست با دست ماساژش بده مثل پزشک ها بنظرت اشکالی نداره؟؟؟