2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم اینا هر چقدر گیاهی و... همه ضرر دارن و نتیجه موقتی. برای لاغری باید سبک زندگیتون اصلاح بشه بعلاوه یک ساعت در روز ورزش یا پیاده روی. غیر از این اگه کم کنید وزن به بدن و سلامتی تون ضرر زدیم و برمیگرده

بین ۱۰ تا ۱۵ کیلو اضافه وزن دارید. من ۱۶۰ قدم بود وزن ۶۷ از برج ۹ رفتم زیر نظر متخصص تغذیه، الان ۵ ...

البته این مدت کرونا وزنم شدید بالا رفت وگرنه قبلا چون هر روز ورزش داشتم وزنم ۵۵ بود حتی بعد از زایمان هم از ۸۰ رسوندن به ۵۹ ولی الان دیگه ابدا حوصله ور زش ندارم رژیم که ابدا متخصص تغذیه هم حوصله می خاد

البته این مدت کرونا وزنم شدید بالا رفت وگرنه قبلا چون هر روز ورزش داشتم وزنم ۵۵ بود حتی بعد از زایما ...

بله درسته خیلی پیگیری میخواد. ایشون رژیم هاشون هم هفتگی بود. من هر سه شنبه میرفتم مطب.

اما باز هم پیشنهاد میکنم قرص لاغری نخورید. برای قدم اول چیزای چرب و شیرینی و شکر و فست فود و... رو حذف کنید. زود شام بخورید، تنقلات رو کم کنید. انشالله نتیجه میگیرید