2777
2789

من یک دخترم نه ماهه که عقد کردم باکره هم هستم میخوام طلاق بگیرم چند تا سوال داشتم یک آیا برای طلاق باید هرچی لباس واست توی این دوران آوردن همه رو پس بدی حتی لباس زیری که استفاده کردی دو طلاها رو باید پس بدی سه حلقه ها رو اونی که خانواده دوماد گرفته رو باید به اونا بدیم اونی که خانواده عروس گرفته رو به ما باید پس بدن چهار مراحل طلاق رو اگه میشه بنویسید از اولش باید چیکار کنم

خـــــــــــــــــــــــــــیر

هرچی گرفتن برا توعه عقد با نامزدی فرق داره

بعدشم اگر خواستن

بگو گرفتم گرفته

ینی منم گرفتم

کو کجاس بیاره بده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا رو اگر پس بدی داماد هم باید پس بده وگرنه طلا واسه خودت هس 

لباس هم پوشیده شده دیگه جالب نیس پس نمیدن

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
ایشالله هر چی خیره.. من نمیدونم دقیق ولی وقتی پسر عموم تو عقد جدا شد پدره دختره حتی میوه هایی ک برا ...

اون دیگه خیلی عصبانی بوده 

چیزی هم گرفته بودن برای پسر عموت ؟پس گرفتن؟

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

اره دیگه چیزایی ک استفاده نکردی ک پس بده حتما زیر منت کسی نمون فردا بگن دختره دله بود و فلان حلقه دامادو اگ پس دادن پس بده توهم اگ ندادن پس بده ولی طلاهای دیگه هرجی گرفتن بده دیگه.ضمنا باکره هم هستی نصف مهریت بهت تعلق میگیره

باکره بودن ی شانس بزرگه

چون الان شوهر من تمکین زد منم حق حبس گرفتم

اینو فقط بانوانی ک اصلا رابطه زنا شویی نداشتن میتونن استفاده کنن

پدرشششششششششش درمیاد

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟