2777
2789
عنوان

درد و دل

166 بازدید | 17 پست

سلام این تاپیک یه حالت درد و دل داره

من چهارسالگی تازه حرف میزدم خانوادمم که اینطور دیدن برام بسته ی بن بن بن گرفتن و سواد یادم دادن کلا بچه کنجکاوی بودم و عاشق یادگیری کل بچگیمو خوب یادمه بهم سررسید میدادن توش کلی نقاشی میکشیدم و داستان میگفتم برای تک تک شون آنچنان درسخون نبودم ولی همه چیو سریع یاد میگرفتم و همیشه تو ذهنم یه دنیای خاص خودمو داشتم زبان انگلیسیم خواهر فقط به من حروف الفباشو یاد داد و خودم با دیکشنری ویندوز یاد میگرفتم جوری که اولین ترانه انگلیسیمو کلاس چهارم بودم که نوشتم و از کلاس چهارم فهمیدگ عاشق موسیقیم چقدر منت میکردم مو ببرن کلاس موسیقی ولی میگفتن نه خسته میشی نمیتونی یاد بگییری بچه ای من با یونولیت گیتار درست کرده بودم😂

تا اینکه کلاس اول راهنمایی کلاس گیتار رفتم یادگیریم تو ریاضی عالی بود توی کنکور ریاضیمو70%زدم  توی دبیرستان المپیاد شیمی مقام آوردم ولی با این همه استعداد خانوادم میگفتن اگه باهوشی بای بری تجربی تو کل این سالها با علاقه موسیقی تجربی خوندم و پرستار شدم ولی هنوز که هنوزه حسرت موسیقی تو دلمه تنها تعریفی که همیشه ازم میکردن با تست و آزمونای مدرسه و ... نابغه معرفی میشدم اما اینا تعریف نیستن خواستم بگم من تنها چیزی که با بیست بیست و یک سال سن از این سالها برام مونده حسرتهه خواهش میکنم بچه هاتونو سمت چیزی که دوست دارن شوق بدید دوره ما میگفتن هر کی هنر بره تنبله در صورتی که من شیفته همین هنرم 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

دارم با چشم خودم دخترخالمو میبینم که خالم به زور بهش میقبولونه که تو بدرد تجربی میخوری و منی که نمیتونم به خالم بفهمونم که همه چیز دکتر شدن نیستت میشه از راهای دیگه هم پول درآورد

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

چرا الان پیگیر موسیقی نیسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جمله خیلی تکراریه که برو تجربی در کنارش هنرم بخون ...

چرا الان پیگیر موسیقی نیسی

هستم عزیزدلم ولی خب تو ایران برای خانوما محدوده و اینکه شاید اگه هنر میخوندم وقتمو تلف نمیکردم مدرک گیتار دارم و سلفژمم دارم تموم میکنم

بازیگری رویای من بود همیشه...هنوزم بهش فکر میکنم ولی نشد یعنی نذاشتن کلی هم براش جنگیدم ولی زورم نرس ...

دقیقا ...

هیچوقت دیر نیست اینو یادت باشه میتوتی از الان شروع کنی و موسیقی رو یادبگیری

از همون کلاس چهارم خود آموز شروع کردم ولی تو ایران یکمی برای خانما شرایطش محدودتره

هستم عزیزدلم ولی خب تو ایران برای خانوما محدوده و اینکه شاید اگه هنر میخوندم وقتمو تلف نمیکردم مدرک ...

ار محدودیت ک خیلی دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میدونید دختر بودن واقعا قشنگه وقتی از بچگی تا الان به خودم نگاه میکنم کیف میکنم ولی اون حسرته میمونه اون استرس ها اون هزینه هایی که برای تجربی کردم خیلیاتون خوب درک میکنید که آرزوهای یه دختر چیه هیچوقت از بین نمیرهه همیشه تو دل آدم میمونه مثل امشب که بازم یادم اومد

کلا هالیوودیا رو توی موسیقی قبول ندارم چون خیلی حاشیه سازن و این هنرشون و  کاور میکنه ولی وقتی به تیلور سویفت و خلاقیتش نگاه میکنم به اینکه آزاده تا احساساتشو روی کاغد بیاره حسرت میخورم چون منم ترانه هامو فروختم یه چند تایی از طریق استادم

کلا هالیوودیا رو توی موسیقی قبول ندارم چون خیلی حاشیه سازن و این هنرشون و  کاور میکنه ولی وقتی ...

میشه اسماشونو بگی اگه معروفن

ای کاش می‌توانستم غم شوم و برای همیشه از جهان پرواز کنم...

میشه اسماشونو بگی اگه معروفن

مثلا سلنا گومز که هنوز که ازین شاخه به اون شاخه میپره و اصلا رو هنر اصلیش که موسیقیه تمرکز کامل نمیکنه بخاطر همین کیفیت ترانه هاش پایین تر اومدن چون همش به رابطش با جاستین و موضوعات کلیشه ای اشاره میکنه یا مثلا تو ایران خودمون محمدرضا گلزار ،یا مثلا همین دادگاه جانی دپ درسته که حق باهاش بوده ولی خیلی الکی کشش دادن و رسانه ایش کردن یا سیلی زدن ویل اسمیت ک خیلیا معتقدن برنانه ریزی شده بود خیلی چیزا ی دیگه ای هم وجود داره که ما نمی دونیم ولی هالیوود تا حدودی دستش رو شده