با ما زندگی میکنه بعد هرشب واسه پسر دوسالم پفک میگیره دیشب بهش گفتم نگیر سرطانزاعه گفت نمیشه نگرفت واسه بچه وقتی میخواد باید بگیری دیشب پسرم شام نخورد دم صبح یه ساعت تمام گریه کرد نمیدونم از دلدرد از گرسنگی باز امشب رفته براش گرفته شما بودید چیکار میکردید؟
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
می گفتم موز یا یه میوه دیگه بگیر یا شکلات گرون سفارش بده پدر منم می خرید قسم دادم دیگه نخرن الان چیپس می خرن کی بشه دوباره تذکر بدم
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
منم همین مشکل با مادرشوهرم دارم به دخترم ۱۰ ماهشه جگر مرغ میده ، سوسیس میده ، نوشابه میده شوهرم هم بهش تذکر میده که ضرر داره ولی فایده نداره بیشتر لج میکنه ، خونمون مشترک من طبقه پایینشونم روز دو یا سه بار دخترم میبره پیشش منم گیر کردم