2777
2789

با ما زندگی میکنه بعد هرشب واسه پسر دوسالم پفک میگیره دیشب بهش گفتم نگیر سرطانزاعه گفت نمیشه نگرفت واسه بچه وقتی میخواد باید بگیری دیشب پسرم شام نخورد دم صبح یه ساعت تمام گریه کرد نمیدونم از دل‌درد از گرسنگی باز امشب رفته براش گرفته شما بودید چیکار میکردید؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

اخه بنده خدا 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بردم دکتر گفت اینجوری پیش بره چسبندگی روده میگیره 

دوم اینا از محبت بیجا و تا آگاهانه ای سعی کن با زبون خوش بگی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بگث بجا پفک بستنی بخر براش ک مفیدتره

میکم گوش نمیده میگه خودش خواست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

می گفتم موز یا یه میوه دیگه بگیر یا شکلات گرون سفارش بده پدر منم می خرید قسم دادم دیگه نخرن الان چیپس می خرن کی بشه دوباره تذکر بدم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حالا یکیم بهش محبت می‌کنه تو نزار حالا اگه براش نمیخرید میومدی تاپیک می‌زدی پدرشوهر بی رحمم واسه بچم یدونه پفک نخرید جمع کنید بابا توروخدا نی نی سایتو مسخره کردین خب بهش بگو براش آبمیوه وکیک بخره دیگه تاپیک گذاشتن داره این بریم قرآن ببریم پدرشوهرت پفک نخره

بگو خوراکی های مقوی براش بگیره مثل نخودچی یا میوه خشک و پفیلا و... 

گوش نمیده دیوونم کرده بخدا

حالا یکیم بهش محبت می‌کنه تو نزار حالا اگه براش نمیخرید میومدی تاپیک می‌زدی پدرشوهر بی رحمم واسه بچم ...

چه محبتی عزیز من بچم پفک سرطان‌زا بخوره چسبندگی روده بگیره خوبه چون یکی میخواد بهش محبت کنه چه حرفایی می‌زنید خدایی

منم همین مشکل با مادرشوهرم دارم به دخترم ۱۰ ماهشه جگر مرغ میده ، سوسیس میده ، نوشابه میده شوهرم هم بهش تذکر میده که ضرر داره  ولی فایده نداره بیشتر لج میکنه ، خونمون مشترک من طبقه پایینشونم روز دو یا سه بار دخترم میبره پیشش منم گیر کردم 

حالا یکیم بهش محبت می‌کنه تو نزار حالا اگه براش نمیخرید میومدی تاپیک می‌زدی پدرشوهر بی رحمم واسه بچم ...

بعدشم وقتی بهش بگم مثل یه آدم با فهم و شعور گوش بده ک دیگه نمیام تاپیک بزنم

منم همین مشکل با مادرشوهرم دارم به دخترم ۱۰ ماهشه جگر مرغ میده ، سوسیس میده ، نوشابه میده شوهرم هم ب ...

وااای نگو یه شب بهش سوسیس داد تا خود صبح داشت بالا میاورد