2777
2789

مادرم اصلا به من اهمیتی نمیده حتی اگه بمیرم براش مهم نیست بهش میگم چرا من نباید مثل دخترای دیگه آرایش کنم به خودم برسم منم دلم میخواد ظاهر زیبایی داشته باشم بهم گفت هروقت گورتو گم کردی خونه شوهر هر غلطی خواستی بکن ، بهش گفتم الان دوره زمونه عوض شده اگه میخوای ازدواج کنم باید بزاری تیپ و قیافم امروزی باشه گفت همینو کم داریم خودمون به دخترای مردم به خاطر بی‌حجابی حرف می‌زنیم بعد تو بیای آبروی ما رو ببری دیگه باید ردت کنیم بری یه فکری برات میکنیم منو پدرت ، منم وقتی این حرفو میزنه به شدت ناراحت میشم انگاری توی خونه اضافی هستم دلم میخواد یه روز ازدواج کردم هیچ وقت از دخترم آزادی رو نگیرم و نگم هروقت شوهر کردی .........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم از این کلمه بهم میخوره ازدواج نا موفق مامانم ب دنیا آوردن من ب عنوان وسیله حفط زندگی 

قربانی شدن آرزوهام استرس های بیخود و پشت کنکور موندنم 

و کلا همه بدبختی‌های من بخاطر این کلمه اشغالیه ک ی سره هم ورد زبون مامان و مامان بزرگ و پدرم 

ابرو ابرو آبرو  

چیه این آبرو کوفتی ک دست از سر من برنمیداره

در حال جدال با خودArmy 🥲💞

منم ارایش زیاد رو دوست ندارم فقط در حد رژ و لاک و همین! عروسی ها هم یه خط چشم اضافه میکنم فقط..

ولی مامانمم بهم میگه دوست ندارم ارایش کنی بابامم همینطور گفتم چشم

چون خودمم دوس ندارم سر سبک باشم

ولی مادر شما روشن فکر نیست نه؟

بهش بگو هر چی به جای خودش مگه من میخوام از آرایش برم بالا.. حسرتش میمونه به دلم

خونه شوهر به چه دردی میخوره آخه..

ARMY

قشنگم ناراحت نباش🥲

ببین تجربه ثابت کرده باید ریز ریز درباره این چیزا بری جلو یهویی میگی خب گارد میگیرن بعدم کوتاه نیا اگه واقعا اذیت میشی ولی تو روشونم در نیا

میدونی چی میگم..

(: Momento mori
فقط موقع ازدواج عزیزم حواستو خیلی جمع کن از مادرت بیشتر محدودت نکنه طرف

من شوهرم خدارو شکر ازادی کامل داده بهم 

اما دارم میبینم برادر زادش تازه ۱۵ سالشه صبح که بیدار میشه از خواب ارایش شب ارایش رفت بازار لوازم ارایشی گرفت ابروهاشو باریکتر من کرده شما بگین این زار نمیزنه واسه شوهر

خونه شوهر هم طرف میگه مگه خونه باباته که هر کاری میخای بکنی😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم