2821
2789
عنوان

روبط پیچیده

119 بازدید | 25 پست

تا حالا شمام واست پیش اومده؟ کسی  تظاهر به دوستی باهاتون کن و پشت سرتون صحبت کنه یا بی محلی کنه بهتون وای بچه انقدر طرف تظاهر به دوستی میکنه که ادم باورش میشه دیگه نمیفهمم اصلا انقدر متناقض رفتار میکنه موندم چجور رفتار کنم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم رو یاد شخصیت منفعل پرخاشگر می ندازه،دورویی از عقده حقارته دوست عزیز پس ناراحت نباش به خاطر همچی ...

ممنونم از کامنتت تصمیم گرفتم ارتباطی باهاش نداشته باشم چون اعصاب خودم خورد میشه و نمیتونم درست قضاوت کنم که تقصیر منه یا اونه 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

منه بدبخت ک دوستمو ب کسی ک دوسش دارم معرفی کردم و اونا تو پی وی هم چت میکنن اصلا نمیدونم چ غلطی بکنم

لطفا یکی کمکم کنه خیلی از لحاظ روحی داغونم 

دوتاشونم میدونن بدم میاد دوباره کارشونو تکرار میکنن

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
من که وقتی اینجوری معلق می مونم حتما از رابطه ی دوستی میام بیرون

اره منم اومدم بیرون جوری که خودشم فهمید ولی گاهی عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه ناراحت شده باشه و اصلا تقصیر من باسه

منه بدبخت ک دوستمو ب کسی ک دوسش دارم معرفی کردم و اونا تو پی وی هم چت میکنن اصلا نمیدونم چ غلطی بکنم ...

اگه عشقت واقعا تو رو بخواد و عاشق تو باشه با دوستت صحبت نمیکنه اتفاقا اگر صحبت کرد و گرم گرفت اول از همه عشقت رو بزار کنار بعد دوستت رو

اره منم اومدم بیرون جوری که خودشم فهمید ولی گاهی عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه ناراحت شده باشه و اصلا ...

رها کن بذار بره

وقتی برای آرامشت کاری رو کردی قطعا حرکت درستی بوده... جاشو به یه دغدغه ی دیگه نده

بیخیال باش

تقریبا کل دوستای دورم متاسفانه اینطورین

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

تقریبا کل دوستای دورم متاسفانه اینطورین

من تقریبا دوستی ندارم اوناییم که دوستمم صمیمی نیستن والا بدون دوست زندگی کردن هم راحتتره هم بهتره

من تقریبا دوستی ندارم اوناییم که دوستمم صمیمی نیستن والا بدون دوست زندگی کردن هم راحتتره هم بهتره

دقیقا

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

اگه عشقت واقعا تو رو بخواد و عاشق تو باشه با دوستت صحبت نمیکنه اتفاقا اگر صحبت کرد و گرم گرفت اول از ...

نمیدونم بخدا خیلی دلم گرفتع

امروز قرار بود با دوستم برم بیرون عشقمم بیاد ببینمش 

بعد ساعت ۶آن شدم دیدم دوست گفتع نمیتونم امروز بیام اینو ب عشقم گفتم ک امروز نمیاد دوست برگشت گفت اره میدونم گفتم از کجا گفت اینستا بهش پیام دادم گفت نمیام

خیلییییییی عصبیم دیگه جوابشو ندادم هرچی پیام داد

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
نمیدونم بخدا خیلی دلم گرفتع امروز قرار بود با دوستم برم بیرون عشقمم بیاد ببینمش  بعد ساعت ۶آن ...

بنظرم کاری نکن و خودتو حساس نشون نده جلو دوستت چون بدتر میکنه جواب پیاماش رو هم بده کاملا عادی و اینکه اتفاقا الان وقت خوبیه تا ببینی عشقت بهت پایداره یا نه 

بنظرم کاری نکن و خودتو حساس نشون نده جلو دوستت چون بدتر میکنه جواب پیاماش رو هم بده کاملا عادی و این ...

نمیتونم قبول کنم اصلا خیلی رو مخمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز