2777
2789
عنوان

روبط پیچیده

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست
نمیتونم قبول کنم اصلا خیلی رو مخمه

پس ببین برو تخلیه انرژی کن و گریه کن هر گاری میخوای بکن تا ریلکس شی و تخلیه شی در برخورد با اون کم نیاری 

فک کنم سنتم کمه اگه اره پس زیاد واست مهم نباشه شاید واقعا ادم بهتری برات وجود داسته باشه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادت باشه هر کس تو دنیا اول منفعت خودش رو میخواد چون خدا بشر رو اینجوری خلق کرده ساده نباش منی که ای ...

منم مثل شما عاقل تر شدم ولی ضربه بدی بود خیلییی بد 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

اگه اسمش رو گذاشتی دوست اگه دوستان بهش بگو اینکه از هزار دشمن بدتره میگن که دشمن رودرو هزارتا باشه بهتر از دوستییه که مخفی دشمنته بهش بگو خوشم نمیاد دلم میگیره باهاش حرف میزنی 

اگه اسمش رو گذاشتی دوست اگه دوستان بهش بگو اینکه از هزار دشمن بدتره میگن که دشمن رودرو هزارتا باشه ب ...

اره واقعا از خیلی وقته قطع رابطه کردم 

پس ببین برو تخلیه انرژی کن و گریه کن هر گاری میخوای بکن تا ریلکس شی و تخلیه شی در برخورد با اون کم ن ...

۱۸ سالمه 

سنم کم نیست واقعا دوسش دارم و نمیخوام از دستش بدم 

فقط میخام یجوری از هم دورشون کنم 

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎