2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 28 پست
نه نرفت دو سه هفته عقب بود وزنش هم کم بود دکتر گفت ریسکه بمونه ممکنه بلایی سرش بیاد معلومه شرایط رح ...

ماشالله بهش. منم زایمان زودرس داشتم هفته 33 

الانم هفته 33 هستم باز همون تیر کشیدنا و دردها رو دارم و استرس داره اذیتم میکنه دارو هم استفاده میکنم البته اما میترسم اینم زود دنیا بیاد خدای نکرده بره دستگاه یا بلایی سرش بیاد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالله بهش. منم زایمان زودرس داشتم هفته 33  الانم هفته 33 هستم باز همون تیر کشیدنا و دردها رو ...

نه ان شاالله نگران نباش ان شاالله چیزی نشه ولی خب آمپول ریه بزن که اگرم چیزی شد دستگاه نره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه ان شاالله نگران نباش ان شاالله چیزی نشه ولی خب آمپول ریه بزن که اگرم چیزی شد دستگاه نره

دکترم میگه فعلا لازم نیست هرچی اصرار میکنم😢چند هفته بزنم؟ 

دکترم میگه فعلا لازم نیست هرچی اصرار میکنم😢چند هفته بزنم؟ 

من ۳۲ هفته زدم هرچی زود تر بزنی بهتره ولی خب سیستم ایمنی بدنت رو ضعیف میکنه باید مراقب خودت بیشتر باشی مریض نشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ۳۲ هفته زدم هرچی زود تر بزنی بهتره ولی خب سیستم ایمنی بدنت رو ضعیف میکنه باید مراقب خودت بیشتر با ...

فردا چکاپ دارم بهش اصرار میکنم. یدونه زدی؟ 

کاش به منم امپول میداد خیالم راحتر بود

با یه دکتر دیگه مشورت کن ، یا اگه هفته ۲۰ به بالایی برو یه دکتر بگو دارم میزنم واسم بنویسید

دردسرش کم تره از شیاف، هفته یه دونه میزنی راحتی دیگه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
با یه دکتر دیگه مشورت کن ، یا اگه هفته ۲۰ به بالایی برو یه دکتر بگو دارم میزنم واسم بنویسید دردسرش ...

خیلی ممنون عزیزم؛اینسری حتما به دکترم میگم برای بنویسه

خیلی ممنون عزیزم؛اینسری حتما به دکترم میگم برای بنویسه

خواهش میکنم😘

انشاالله به سلامتی و سر وقت نی نی دنیا بیاد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من با سرویکس ۲۸ تا ۳۰ ، جفت سرراهی ، استراحت هم نسبی دخترم تا هفته ۳۹ موند ، روز زایمان یه فینگر باز ...

سلام عزیزم منم جفتم لولایینگ خلفیه طول سرویکسم 31 تو هفته 13،خیلی نگرانم😞😞شما استراحت بودی؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋