خانما من تو ان تی طول سرویکسم ۳۱ بود تو اونمالی شده ۳۲ دکترمم قبول نکرد سرکلاژ کنه کسی بوده با این طول سرویکس بارداریشو به سلامت بگذرونه😥 استراحت نسبی ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با سرویکس ۲۸ تا ۳۰ ، جفت سرراهی ، استراحت هم نسبی دخترم تا هفته ۳۹ موند ، روز زایمان یه فینگر باز شده بود فقط
بارداری پسرمم اول تا آخر ۳۰ بود
دکترم گفت مهم اینه کم تر نشه
آمپول پرولوتون میزدم هفته ای یکی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خداروشکر عزیزم،من که از اونموقع گفته همش تو استرس بودم
چی بگم من دو تا دکتر عوض کردم اون موقع هردو گفتن عالیه ۳۱ و نرمال استراحت نمیخواد تازه اخرا همش تو ماشین بودم چون دکترم یه شهر دیگه بود خودم یه جا دیگه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خداروشکر عزیزم،دلم یکم اروم شد،به من فقط شیاف داده شبی یکی
شیاف هم خوبه، دکتر من حساس بود، نازایی هم دارم دیگه محکم کاری کرد🙂
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دو سه هفته عقب بود وزنش هم کم بود دکتر گفت ریسکه بمونه ممکنه بلایی سرش بیاد معلومه شرایط رحم مساعد نیست که خوب رشد نکرده
خلاصه هی این دکتر به اون دکتر رفتم آخرش زایمان کردم البته خیلی دکتر ها میگفتن نگهش دار تا ۴۰ هفته ولی میگفتم تضمین میکنی بچم سالم بمونه میگفت نه خداروشکر گذشت الانم بچم ۲۱ ماهشه و سالمه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲