2777
2789
همینطوری ک نمیپرسن جواب بده بعدم همش چرت پرته این چیزارو باور نکن من طرفو دیدم موکل احضار کرد براش ب ...

بعد دلیلی برا حرفش داشت؟ 

ما ۹ سال پیش یه هنسایه داشتیم،غریبه بود توکار دعا بود،بعد آدرس دعا میداد پیدا هم میشدن،واقعانی

خدا یا شکرت 🌹
😕  کسی  که  موکل  داره  اینجا  نیست  و  نمیگه  موکل&nb ...

از کجا میدونی همزادته!تعریف میکنی چیکارا میکنه

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی وجود نداره؟

نه من با چشم خودم دیدم ک طرف فقط دور سر تاب میداد ازیه شهر دیگه کشوندش تا قشم و جاهای،دیگه هیچ اثری ازاون فرد نبود اون طرفم ب جااینکه بره شکایت کنه وازطریق  حفاظت اطلاعات اینا پیگیری کنه کارشو گوشش داد به حرف چندتا رمال و جادوگر و هیچی به هیچی هیچ کدوم از حرفایی ک جادوگر میگف موکلم میگه اینجاس اونجاس حقیقت نداشت دیگه باخودتون عزیزم خود دانید باور کردن این چیزا به خودتون مربوطه من چیزی ک ب چشم دیدم گفتم

بعد دلیلی برا حرفش داشت؟  ما ۹ سال پیش یه هنسایه داشتیم،غریبه بود توکار دعا بود،بعد آدرس دعا م ...

خب چرا واسه خودشون کاری نمیکنن اینا که کاربلدن .اکثرن هم دیدید یه جای مخروبه زندگی میکنن اوضاعشونم بد

نه من با چشم خودم دیدم ک طرف فقط دور سر تاب میداد ازیه شهر دیگه کشوندش تا قشم و جاهای،دیگه هیچ اثری ...

یکی ازمون دزدی کرده،بعدشم گمو گور شده ،تلفنش خاموشه،دعا کنید دستگیرربشه

خدا یا شکرت 🌹
خب چرا واسه خودشون کاری نمیکنن اینا که کاربلدن .اکثرن هم دیدید یه جای مخروبه زندگی میکنن اوضاعشونم ب ...

آره ،یه بار زنشو زده بود ،انگار حالی به حالی میشد .

وای زنشو شدید زده بود.

خدا یا شکرت 🌹
از کجا میدونی همزادته!تعریف میکنی چیکارا میکنه

اذیت  میکنه   صداشو  می‌شنوم  

تو  خوابم  اومد  یه  مرد  با  قد  بلند  که  مشخص  بود  انسان  نیست  البته  صورتش  تو  خواب  مشخص  نبود  ..

و خیلی  چیزهای  دیگه  که  میدونم  بگم  خیلی  ها  میگن  بیمار  روانی  هستی  

در  کل  بهش  فکر  نکن  و  هر  کسی  همزاد  بد  نداره