2777
2789
همینطوری ک نمیپرسن جواب بده بعدم همش چرت پرته این چیزارو باور نکن من طرفو دیدم موکل احضار کرد براش ب ...

بعد دلیلی برا حرفش داشت؟ 

ما ۹ سال پیش یه هنسایه داشتیم،غریبه بود توکار دعا بود،بعد آدرس دعا میداد پیدا هم میشدن،واقعانی

خدا یا شکرت 🌹
😕  کسی  که  موکل  داره  اینجا  نیست  و  نمیگه  موکل&nb ...

از کجا میدونی همزادته!تعریف میکنی چیکارا میکنه

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی وجود نداره؟

نه من با چشم خودم دیدم ک طرف فقط دور سر تاب میداد ازیه شهر دیگه کشوندش تا قشم و جاهای،دیگه هیچ اثری ازاون فرد نبود اون طرفم ب جااینکه بره شکایت کنه وازطریق  حفاظت اطلاعات اینا پیگیری کنه کارشو گوشش داد به حرف چندتا رمال و جادوگر و هیچی به هیچی هیچ کدوم از حرفایی ک جادوگر میگف موکلم میگه اینجاس اونجاس حقیقت نداشت دیگه باخودتون عزیزم خود دانید باور کردن این چیزا به خودتون مربوطه من چیزی ک ب چشم دیدم گفتم

بعد دلیلی برا حرفش داشت؟  ما ۹ سال پیش یه هنسایه داشتیم،غریبه بود توکار دعا بود،بعد آدرس دعا م ...

خب چرا واسه خودشون کاری نمیکنن اینا که کاربلدن .اکثرن هم دیدید یه جای مخروبه زندگی میکنن اوضاعشونم بد

نه من با چشم خودم دیدم ک طرف فقط دور سر تاب میداد ازیه شهر دیگه کشوندش تا قشم و جاهای،دیگه هیچ اثری ...

یکی ازمون دزدی کرده،بعدشم گمو گور شده ،تلفنش خاموشه،دعا کنید دستگیرربشه

خدا یا شکرت 🌹
خب چرا واسه خودشون کاری نمیکنن اینا که کاربلدن .اکثرن هم دیدید یه جای مخروبه زندگی میکنن اوضاعشونم ب ...

آره ،یه بار زنشو زده بود ،انگار حالی به حالی میشد .

وای زنشو شدید زده بود.

خدا یا شکرت 🌹
از کجا میدونی همزادته!تعریف میکنی چیکارا میکنه

اذیت  میکنه   صداشو  می‌شنوم  

تو  خوابم  اومد  یه  مرد  با  قد  بلند  که  مشخص  بود  انسان  نیست  البته  صورتش  تو  خواب  مشخص  نبود  ..

و خیلی  چیزهای  دیگه  که  میدونم  بگم  خیلی  ها  میگن  بیمار  روانی  هستی  

در  کل  بهش  فکر  نکن  و  هر  کسی  همزاد  بد  نداره