2777
2789
عنوان

از بچه آوردن پشیمون شدین؟

246 بازدید | 15 پست

نزدیکه ۳۰ سال‌م هست هنوز اقدام به بچه آوردن نکردم فکر میکنم خیلی اذیت میکنه میترسم سنم بره بالا دیگه نتونم بچه نگهدارم از طرفی فکر میکنم بچه جلوی پیشرفت آدم رو میگیره یه مشکل دیگه هست منو همسرم بچه دار نمی‌شیم نظرم این بود یه بچه رو به سرپرستی بگیریم چون شرایط مالی خوبی هم داریم و من سرکار میرم نمیدونم چیکار کنم

ما هم بچه دار نشدیم از طریق بهزیستی اقدام کردیم پارسال یه دختر ۴ ماهه دادن بهمون...الان ۳۸ سالمه همسرم ۳۹.

خدا رو شکر راضی هستیم دیر نیست به نظر من

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه بچه دار نمیشین واسه سرپرستی اقدام کنین. ولی اگل شوهرتون اولا آدمه و بعد راضیه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نه سه تا دارم وضع مالیمونم خداروشکر از پس شون برمیایم 

به نظرم برای سرپرستی اقدام کن 

ولی الان راه های زیادی برای باروری هست

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

عزیزم دیگه ماشاالله 30 سالتون هست

هر چقدر میتونستن تا حالا پیشرفت کردین دیگه

پس کی وقت لذت بردن از دنیای بچه هاست؟؟ ☺️☺️

مشکل مالی هم که ندارید خداروشکر 

پس این شیرینی رو از خودتون دریغ نکنید

که بچه داری هم تو سن پایین خوبه که حوصله داری

سلام چرا جلو پیشرفتتونو بگیره.

من بعد بچه دارشدن انگیزم برای ادامه هدفهام بیشتر شد.

الان شکر خدا با دو بچه به نظر خودم موفق هستم.

بچه خودش انگیزستتتت

انشالله خدا به خیر دامنتون سبز کنه و راهی جلوی پاتون قراربده

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

موقعیت مالی من متوسطه ولی خب با ای اوضاع گاهی رو به پایینیم ولی خب من از شما سنم بیشتر هست یه دختر ۶ ماهه دارم قبل بچه دار شدن کلی خوش گذرونی کردم ولی هیچکدومش اندازه مادر شدن بهم حال نداده مادر بودن سخته چه بچه خودت باشه چه از بهزیستی بیاری ولی لذتی توش هست که همه سختیش از تنت میره 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!