2777
2789

البته دکلته تصورش کنید

با بالاتنه روش بیاد آستین دار

راسش ۲ بار لباس میپوشم

لباس اولم کار شده هست  دامنش دوست داشتم دومی متفاوت باشه

نظرتون چیه؟

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

نه قدیمی نشده.

ولی کلا اگر تپلی این مدل بپوش وگرنه زیاد قشنگ نمیشه تو تنت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قدیمی نشده. ولی کلا اگر تپلی این مدل بپوش وگرنه زیاد قشنگ نمیشه تو تنت

تپلویم 

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
قدیمی که نشده  ولی خیلی بازه🙁

با بالاتنه تصورش کن

خیییلی قشنگه ولی اگه شوهرت میزاره بدون بالاتنه یپوش 😍

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خیییلی قشنگه ولی اگه شوهرت میزاره بدون بالاتنه یپوش 😍

نه بدون بالاتنه نمیشه خیلی لختیه

بزار دامن لباس اولم بفرستم

تپلویم 

خب پس خوشگل میشی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
قشنگه ولی جلوش بازه😁

با بالاتنه تصور کن استین روش بیاد

بالاتنه چیست

استین رو بیاد سینه و کمرم پوشیده شه

این مدل دقیقا مثل لباس عروس خواهرمه ولی اون فقط دکلته بود روش یه آستینمگذاشت ولی چون با عجله بود و اندازه اش درست در نیومد برش داشت وگرنه خوب شده بود

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.