2777
2789
عنوان

بی بی چک

439 بازدید | 71 پست

سلام دوستان 

من امروز ۳۰ پریودمه 

یکم موعدمه ولی جلو میندازم 

یه ساعت پیش بی بی چک زدم هاله کمرنگگ خیلی کمرنگ توعکس مشخص نمیش 

بنظرتون آزمایش بارداری الان برم بدم مشخص میکن؟ 

بتا بدم یاتیتر بتا؟

الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲

صبر کن فردا یا پس فردا دوباره بیبی بزن اگه پررنگ شد برو ازمایش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم

من هرماه بیبی چکام هاله مینداره فک میکنم باردارم میرم ازمایش منفی میشه چنروژ بعدپریود میشم

مارک مدیکور

ایشالاک بارداری ولی صبرکن یه هقته ده روزبعدبرو

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه توانایی صبر کردن داری صبر کن بذار چند روز از موعدت بگذره بعد برو آزمایش بده ... الان ممکنه بری مقدار بتا پایین باشه مجبور شی تکرار کنی بدتر استرس بگیری

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

ینی الان برم ازمایشم منفی میشه بنظرتون ؟

پس تیتر بتا چیه ک میگن زودتر از بی بی چک جواب میده ؟

عزیزم من هرماه بیبی چکام هاله مینداره فک میکنم باردارم میرم ازمایش منفی میشه چنروژ بعدپریود میشم م ...

واس منم مارک مدیکوره 

ولی من الان از روز ۲۵ میزنم تالان هاله دارن 

ینی همشون کاذبن؟

وای مثل همیم عزیزم 😅منم ۱ موعدمه ولی بیبی نزدم منتظرم‌بینم چی میشه اگه از تاریخش گذشت یه هفته بعد بیبی بزنم 

چند ماهه اقدامی؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
ینی الان برم ازمایشم منفی میشه بنظرتون ؟ پس تیتر بتا چیه ک میگن زودتر از بی بی چک جواب میده ؟

لزوما منفی نمیشه ولی صبر کن پررنگتر بشه. چون معمولا هاله ای که به زور دیده بشه مثبت نیست. برای منم پیش اومده حتی تو عکس هم واضح بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای مثل همیم عزیزم 😅منم ۱ موعدمه ولی بیبی نزدم منتظرم‌بینم چی میشه اگه از تاریخش گذشت یه هفته بعد ب ...

وای اگ حامله باشیم چی میشه 😍

اولین ماهه انقدم عجولم 

من از ۲۵ پری دارم میزنم 😂

با اجازه استاتر

دوستان من جمعه بی بی چک زدم، یه هاله انداخت. دیروز صبح زدم هیچی نبود، ولی یه لکه دیدم اونم باعرض معذرت هنگام خشک کردن. حالا از دیروز تا حالا هیچ خونریزی نداشتم حتی لکه. فردا موعدم هستش.

کسی اینطوری بوده؟

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
واس منم مارک مدیکوره  ولی من الان از روز ۲۵ میزنم تالان هاله دارن  ینی همشون کاذبن؟

نمیدونم برامن ک کاذب بود اصلاخط میقتاد

اینماه من ۷تابیبی زدم فقط یکیش ک غروب ژدم منفی بود بقیش همه هاله داشت ک صبح بودن

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
خط تبخیر نیس؟

اخه هیچوقت بی بی چکایی ک قبل تر استفاده میکردم هاله نمینداخت 

منفی بود کاملا