elsaf مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 71 پست سلام دوستان من امروز ۳۰ پریودمه یکم موعدمه ولی جلو میندازم یه ساعت پیش بی بی چک زدم هاله کمرنگگ خیلی کمرنگ توعکس مشخص نمیش بنظرتون آزمایش بارداری الان برم بدم مشخص میکن؟ بتا بدم یاتیتر بتا؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲 1401/03/30 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عجله نکن صبر کن چند روز بعد موعدت بی بی بزن اگه پررنگ تر شده بود ازمایش بده طاقت نمیارم که ...هاله الکی میندازه بی بی چک مگ😁😁یعنی امید که بخودم میدم شیطون نمیزاره امروز میرم میدم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
lovelyyyyyyyy عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 529 طاقت نمیارم که ... هاله الکی میندازه بی بی چک مگ😁😁 یعنی امید که بخودم میدم شیطون نمیزاره ... دختر بذار بی بیت پررنگتر شه🤣چندم موعدته؟
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 دختر بذار بی بیت پررنگتر شه🤣 چندم موعدته؟ ۳۰ ام یکمم موعدمهولی خو دو س روز جلو میندازم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 بتا عددش چند ب بالا خوبه؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
lovelyyyyyyyy عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 529 وقتی بی بی چک کمررنگ یعنی هورمونا زیاد ترشح نشدن بذاری پررنگ شه بهتره باز میل خودته😁
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 وقتی بی بی چک کمررنگ یعنی هورمونا زیاد ترشح نشدن بذاری پررنگ شه بهتره باز میل خودته😁 آخه خیلیا حتی ۱۰ روز قبل موعد آزمایش دادن ولی مثبت بوده🙄بعد مگ هورمون بارداری اول توخون ترشح نمیش.؟ 😬😬😬 الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
حانیجانم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 773 دلم خیلی روشنه امیددارم ک انگاری مثبت میش شایدم اشتبامیکنم فقط جوابشو همون لحظه میدن یا طول م ... بدون نسخه یه مقدار گرونتره،انشاالله مثبتهمنم رابطه محافظت نشده داشتم نزدیک تخمک گذاری،خدابه دادم برسه،یکم موعدمه
حانیجانم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 773 آخه خیلیا حتی ۱۰ روز قبل موعد آزمایش دادن ولی مثبت بوده🙄 بعد مگ هورمون بارداری اول توخون ترشح نمیش ... علائمی داری؟
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 بدون نسخه یه مقدار گرونتره،انشاالله مثبته منم رابطه محافظت نشده داشتم نزدیک تخمک گذاری،خدابه دادم ب ... الان شما میدونی بدون نسخه چقد تموم میش ؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
حانیجانم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 773 الان شما میدونی بدون نسخه چقد تموم میش ؟ پارسال مهر من رفتم بتا تنها 60هزاربود،تیتربتا 100،الان احتمالا خیلی بیشترشده
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 علائمی داری؟ ۱۰ روز قبل زیر دلم مث پریودی درد میکرد تیرمیکشیدالانم حس پریودی دارم چن روزه حس میکنم میخام بشم ولی نمیشم سینه هام بزرگتر شدن ولی درد ندارن نمیدونم یه هفته قبل بود کی بود یادم نیس ی ترشح سفید رنگ ک داخلش خیلی کم کم خونابه بود تو دسشویی دیدمم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
حانیجانم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 773 ۱۰ روز قبل زیر دلم مث پریودی درد میکرد تیرمیکشید الانم حس پریودی دارم چن روزه حس میکنم میخام بشم ول ... انشاالله اگه صلاحه مثبته ،من فقط دل دردخفیف پریودداشتم روزبعد پریودم،بعدشم کلا تموم شد علائمم
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 انشاالله اگه صلاحه مثبته ،من فقط دل دردخفیف پریودداشتم روزبعد پریودم،بعدشم کلا تموم شد علائمم انشااللهاگه رفتم ازمایش بدم نتیجه رو بهتون میگم الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
حانیجانم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 773 انشاالله اگه رفتم ازمایش بدم نتیجه رو بهتون میگم خوشحال میشم عزیزمفقط من 37دوره بودم بتاپایین بود سه روز بعد دوباره تکرارکردم وچندبرابر شد،کلی استرس کشیدم که همش سمه،یجوری برو که مجبور به تکرارش نشی
lovelyyyyyyyy عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 529 خوشحال میشم عزیزم فقط من 37دوره بودم بتاپایین بود سه روز بعد دوباره تکرارکردم وچندبرابر شد،کلی استر ... منم دارم اینو بهت میگم عجله نکن چند روز صبر کن