2821
2789

دوتا و نصفی 

مثلاً یک سیب یک پرتقال و نصف کیوی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی گلم اگ یک نوع میوه داشتم چی

همون دیگه 

دوتا و نصفی 

اندازه متوسط میوه نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک 

و در مورد هندوانه و طالبی و .... یک برش ده در ده تقریبا میشه یک واحد 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مرسی گلم من یک سیب بهش بدم و یک عدد خیاز و نصف زرد الود درسته

زردآلو رو هم یک دونه بده 

خیار که اصلا کالری نداره 

نصف زردآلو دیگه خیلی ظلم هست 😂

تو میوه و سبزی زیاد دقیق در چارچوب برنامه نباش 

مگر اینکه منع مصرف میوه های شیرین باشه 

زردآلو رو هم یک دونه بده  خیار که اصلا کالری نداره  نصف زردآلو دیگه خیلی ظلم هست 😂 ...

پس چیکار کنم خب میوه دیگ ای ندارم فعلا میخام برم چی بخرم روز دو وعده باید میوه بخوزه

پس چیکار کنم خب میوه دیگ ای ندارم فعلا میخام برم چی بخرم روز دو وعده باید میوه بخوزه

عزیزم چرا سخت میگیری

هر چی که میوه باشه 

شما الان یک سیب و یک خیار و یک زردآلو بخور درست هست . چون زردآلو کوچولو هست و خیار کم کالری همون دو واحد و نیم حساب کن

میوه دیگ چیا باید خورد

هرچی اسمش میوه هست