از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
و در مورد هندوانه و طالبی و .... یک برش ده در ده تقریبا میشه یک واحد
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مرسی گلم من یک سیب بهش بدم و یک عدد خیاز و نصف زرد الود درسته
زردآلو رو هم یک دونه بده
خیار که اصلا کالری نداره
نصف زردآلو دیگه خیلی ظلم هست 😂
تو میوه و سبزی زیاد دقیق در چارچوب برنامه نباش
مگر اینکه منع مصرف میوه های شیرین باشه
پس چیکار کنم خب میوه دیگ ای ندارم فعلا میخام برم چی بخرم روز دو وعده باید میوه بخوزه
عزیزم چرا سخت میگیری
هر چی که میوه باشه
شما الان یک سیب و یک خیار و یک زردآلو بخور درست هست . چون زردآلو کوچولو هست و خیار کم کالری همون دو واحد و نیم حساب کن