2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هفته۱۶هستم تا الان دوبار پام ب بیمارستان کشیده میرم سرم و آمپول میزنن برام🥺

بخاطر گشنگی؟

من همش گریه میکنم خنده داره😁

جالبه من اصلا بخور نبودم اما الان فقط دلم میخواد سیر شم همین

من نه ماه فقط میتونستم عدس بخورم فقط ... بچه رشد میکنه از استخونت از گوشتت ویتامین میگیره اما خودت ض ...

حالت تهوع ۱هفته داشتم قرص خوردم خوب شدم الان اصلا اشتها ندارم مخصوصا غذای که خود میپزم

شما عدس خوردی بچه ات چند کیلو بود؟

چند هفته ات؟چی میخوری؟من دوست ندارم جایی برم آخه یکی و دو روز نیست که

۱۰ هفته

میوه خیلی میخورم

بیسکویت. خرما

نون بربری میزارم داخل توستر خشک بشه گوشت و مرغ متنفر شدم غذاهای ساده ک بو ندارن بدون پیاز داغ درست میکنم مث برنج کته ماکارونی کوکو نون پنیر و..

الانم چیزی نمیخوری؟

پریروز رفتم یه دکتر ساعت۱۱شب.برام سرم نوشت با آمپول ب۶بود فکر کنم اونو زدم قرص اومیترون اگه درست نوشته باشم بهم داد گغت یه ساعت قبل غذات بخور الان دو روزه اصللاااا حالت تهوع ندارم.دو روز پیش اینقدر حالم بد بود اسید معدم بالا آوردم گلوم و تو دماغم سوخت روزی هفت هشت بار بالا میاوردم حتی آب هم میخوردم بالا میاوردمش مادرشوهرم میگفت زنده نمیمونی🤣

من تنبلم تو خوردن بعدشم بچه کوچیک دارم کلافه ام میکنه

منم الان خیلی بی اشتها شدم و حالت تهوع دادم از لبنیات فقط پنیر و ماست میخورم شیرم نمیتونم بخورم غذای مقوی هم نمیتونم بخورم ولی نباید گشنه بمونی هم خودت ضعیف میشی هم بچه ات.ویارت هم رو ب پایان هست دیگه انشالله از این ب بعد حالت خیلی بهتر میشه