2789
منم الان خیلی بی اشتها شدم و حالت تهوع دادم از لبنیات فقط پنیر و ماست میخورم شیرم نمیتونم بخورم غذای ...

من که از اول حاملگی فک نکنم جز ۲لیوان دوغ لبتیات خورده باشم امشب شوهرم دعوام کرد گفت بجه رو مرده بدنیا میاری همه چیز بد نمیشه که!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته دیگه اینقدر اشتهات باز میشه میشی بشکه😁

خدا کنه ولی نه!!،سر دخترمم کلا ۵کیلو اضافه  کردم البته اون موقعه اصلا اینطوری نبودم الان از غذای خودم بیزارم

من که از اول حاملگی فک نکنم جز ۲لیوان دوغ لبتیات خورده باشم امشب شوهرم دعوام کرد گفت بجه رو مرده بدن ...

اره واقعا هم بدن خودت کم میاره هم بچت خوب رشد نمیکنه و وزن نمیگیره ی مدت از بیرون غذا بگیر یا بگو کسی برات درست کنه بوش نخوره بهت حین آشپزی حتما میل ب خوردن پبدا میکنی

بچت پسره یا دختر 

اره واقعا هم بدن خودت کم میاره هم بچت خوب رشد نمیکنه و وزن نمیگیره ی مدت از بیرون غذا بگیر یا بگو کس ...

والا چند شب بیرون خوردم اما با این قیمتها نمیشه که!بچه اول دختر هست اینو تو غربالگری اول گفت احتمالا دختره دعا کنید پسر باشه