2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیزی بگید 🌹🌹🌹

65 بازدید | 12 پست

من سر مسایلی حساسم که شاید تقریبا صد در صد ادما حتی بهش فکر هم نمی کنن و این یکجور وسواسه که خیلی ناراحت کننده و عقب زننده است 

لطفا چیزی بگید که برام بی ارزش بودن دنیا رو یاداوری کنه 

لطفا نگید درمان و اینا ...

من الان از این جنبه که نوشتم به کمک نیاز دارم 🌹🌹🌹

من یه دوستی دارم که ازش مشاوره میگیرم

امروز با همسرم به یه مشکلی خوردم رفتم شروع کردم حرف زدن باهاش

اولش کلی راه حل های روانشناسی و اینا داد

از آخر حرف جالبی زد

گفت خیلی رک بخوام بهت بگم اینه که هیچکس تو این عالم ارزششو نداره که خودتو وقتتو براش صرف کنی...، صرفا همه چیز برمیگرده سمت خدا...:) 🌿

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم وسواس فکری دارم عزیزم ولی هر وقت فکرت رفت سمتش خودتو مشغول کن 

دنیا بی ارزش نیست عزیزم اتقاقا خیلیم با ارزشه و اصلا نباید بابت چیزهایی ک خودت میدونی بیخود و بی ارزشه خودتو آزار بدی

خوب من الان هیچی از مشکلت نفهمیدم 

ببین چیزی که اکثر ادما حتی بش فکرم نمی کنن منو درگیر میکنه  

و اشتباه بهش نگاه می کنم یعنی شاخ و برگ میدمش تا برام عذاب اور بشه 

ولی نمیخوام دیگه اینجور باشم 

و لازمه بدونم و بشنوم  دنیا خیلی بی ارزشه یا دو روزه و ... تا اینقدر حرص نخورم  

اره برای مسایل بی ارزش زمان و عمر مفیدمو تلف میکنم خیلی

تو همه وقت تو بزار برای رشد و خوشحالی خودت یه کاری که دوست داریو شروع کن حتی اگه کتاب خوندن باشه کم کم میزان حساسیتت رو مسائل بیخود هم کاهش پیدا میکنه

تو همه وقت تو بزار برای رشد و خوشحالی خودت یه کاری که دوست داریو شروع کن حتی اگه کتاب خوندن باشه کم ...

کاش برات یه مثال میزدم بدونم این چیزی که الان منو ناراحت کرده شما اصلا ممکنه بش فکرکنید حتی ؟  و بلکه اینطور بشه من هم از این مدل فکر بیرون بیام

کاش برات یه مثال میزدم بدونم این چیزی که الان منو ناراحت کرده شما اصلا ممکنه بش فکرکنید حتی ؟   ...

عزیزم من اینجوری بودم که کلن اون فکر بهم غلبه میکرد مثلا نصف شب میزد به سرم که اگه صدتا صلوات نفرسی خانوادت تو خواب میمیرن دور از جونشون البته