2777
2789
عنوان

دختر همسایمون 😉😂😂

445 بازدید | 13 پست

دختر همسایمون دبیرستانیه بعد از پسر اونیکی همسایه ام خوشش میاد و فامیل دور همم هستن و همش سعی می کنه با پسره گرم بگیره و به خرفش بگیره  همش در کوچه هستش و ی ساعت ی بار میره لباسشو عوض می کنه برا جلب توجه .بعد پیش مامان پسره هی میگه خوشبحال هرکی عروس شه 😁😁😁 کل کوچه ام متوجه شده ان. حالا ایناش به من ربطی نداره و فوضول مردم نیستم ولی خیلی خوشحالم که فهمیدم گویا همه تو این دوران کارای چیپ و عجیب داشتن .فقط من نبودم 😂😂 خودم یادمه برا جلب توجه گند اخلاق میشدم بدجور .با داداشم دعوا می کردم جرئت نداشت بگه ی لیوان چایی برام بیار نه مثل برا جلب توجه کراشی چیزی کلا مثلا جلو خاله ام که بگم آره من جذبه دارمو و جدیم .شمام اگه دارین از این کارای عجیب این دورانتون بگید 

واو

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد تباه 😂😂😂😂یاده خودم انداختیم تو فاز بودم عاشق دوست داداشم شدم بعد یادمه ی ظهر خونمون تو اتاق داداشم خواب بودن منم رفتم پتو بردم براشون دیدم خوابیدن حالا عین چی خیره بودم ب طرف، ی تکونی خورد رفتم ک رفتم 😂😂😂

برای شادی روح داداشم یدونه صلوات بفرست🫶
وای چقد تباه 😂😂😂😂یاده خودم انداختیم تو فاز بودم عاشق دوست داداشم شدم بعد یادمه ی ظهر خونمون تو ا ...

باز درجه ای تباعی تو به من نمی رسه کلا همه فک می کردن من شلیطم .😁 و از من تباهترم دختر همسایه امون فک کن ساعتی ی بار لباسشو عوض می کرد

باز درجه ای تباعی تو به من نمی رسه کلا همه فک می کردن من شلیطم .😁 و از من تباهترم دختر همسایه امون ...

وای نگو یاد کارام میوفتم دوست دارم خودمو خفه کنم، اونم چار سال دیگه ب این کاراش می‌خنده 🤣🤣🤣🤣

برای شادی روح داداشم یدونه صلوات بفرست🫶

۱۲ سالم بود بعد رفتم مغازه دوست داداشم که البته مغازه خواهرش بود بهش گفتم من خواهر فلانی هستما بعد گفت خب چی کارکنم قیمت یه عروسکم پرسیدم و برای جلب توجه بیشتر مامانم و مجبور کردم وقتی اون تو مغازه س برام بخره و این گونه شد که اون سراغم نیومد هیچ هزینه یه عروسکم ضرر زدم به خانواده😁

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

۱۲ سالم بود بعد رفتم مغازه دوست داداشم که البته مغازه خواهرش بود بهش گفتم من خواهر فلانی هستما بعد گ ...

اشتباه کردی دیگه عروسک نباید میگرفتی که فک کنه خانم شدی .منم بچه بودم عاشق پسر داییم بودم اسمش میومد چشام برق میزد الان می خوام خودمو خفه کنم 😂😂

اشتباه کردی دیگه عروسک نباید میگرفتی که فک کنه خانم شدی .منم بچه بودم عاشق پسر داییم بودم اسمش میومد ...

نمیدونستم که

الان با خواهرش مچ شدم واسه جلب توجهش رفتم خادم مسجد شدم اونام عادت کردن تو مراسما یکی خواهر خودش یکی ه اسم من اول مینویسن😅

عا موفق باشی 😉😂

زنگ زدم داداشم بادوستش بیرون بودن اونم داش عینک آفتابی میخرید فروشنده گفت ۱.۵ اینم گفت میبرم منم به داداشم گفتم کوفتش بشه فکر کنم شنید داداشم میگفت آبروم بردی محمد می‌پرسید خواهرت چی میگی منم گفتم میگع کوفتش شه🤣🤣

زنگ زدم داداشم بادوستش بیرون بودن اونم داش عینک آفتابی میخرید فروشنده گفت ۱.۵ اینم گفت میبرم منم به ...

وای خوداااا .😂😂😂😂😂😂 آبجی فقط برو تو افق محو شو