2777
2789

دامنش زیاد ساده نیست؟؟

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

اتفاقا دامن ساده خیلی خیلی خیلی خوشگل تره

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده قشنگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ساده قشنگه دیگ 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اتفاقا دامن ساده خیلی خیلی خیلی خوشگل تره

زیادی پف نبود اما توی تنم خیلی ناز بود

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

خیلی خوشگله حتما دامنش حالت شاین داره تو شب برق میزنه اینجوری باشه عالیه

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
دامنش خوشگله ....ولی چقد سینش مشخصه😶

اندازه گرفت برا من سینه رو بپوشونه

اندازه گرفت برا من سینه رو بپوشونه

مال کدوم شهرع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|