2777
2789
عنوان

کنکور

197 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون به خیر من جمعه کنکور دارم ولی حقیقتا دلم نمیخواد کسی از آشنایان و دوستام رو قبل جلسه ببینم مثلا ممکنه کنار هم نباشيم؟ من یه دخترعمو دارم اونم کنکور میده ممکنه کنار من بیوفته؟ ببخشید ولی اون موقعیت اصلا دلم نمیخواد گسی که منو میشناسه و میشناسمش ببینم به همس خاطر ذهنم درگیر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ممکنا دوسته من با یکی‌دشمن بود همش میگفت خدانکنه نبینمش رفت تو حوزه صندلی بغل دستیش بود:)))

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

نه بابا ربطی ندارع اصلا کنار هم بیوفتید..من دوتا دختر خاله هام هم فامیله منن و اسماشون نزدیک حروف منه و دختر عموم هیچ کدوم کنار من نبودن.. اگ ا

شانس نداشته باشی یهو میشه ولی در کل رندمیه

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
برگای منم ریخت🍃

🤣🤣🤣🤣شبیه اون موقع‌هایی بود سر نوشتن تکلیف خوابت می‌برد بعد که بلند میشدی می‌دیدی صبحه باید بری مدرسه 

یا وقتایی که خوش و خرم میرفتی سرکلاس یهو می‌فهمیدی امروز یه امتحان خیلی خیلی مهم میگیرن 😂