2777
2789
عنوان

ممکنه ی پسری

127 بازدید | 5 پست

مثلا پسری ک خودش دختر بازی کنه ممکنه از دختری ک نجیبه خوشش بیاد؟ بعد با اونا راحت با اونا بپره صمیمی باشه اما با اون دختر ک نجیبه و خانواده داره ی جوری رفتار کنه ک عمدا تظاهر ب ندیدنش کنه یا رسمی باشه

چرا این کارو میکنن؟

میدونن چه جوری دختره رو خر و خام خودشون کنن.بعد که دختره دستمالی شد بره تو لیست سیاه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

آره خوشش میاد ولی یادت باشه پسر دختر باز دختر باز میمونه.. من هرکی تو فامیل اطرافیان دوستام دیدم بعد ازدواج هم این پسرا خیانت میکردن.. کلا نزدیک اینا نشو

متعصب و افراطی جماعت نه منو لایک کنن نه ریپلای

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره خوشش میاد ولی یادت باشه پسر دختر باز دختر باز میمونه.. من هرکی تو فامیل اطرافیان دوستام دیدم بعد ...

یعنی تظاهر کردنش ب ندیدن اون دختره اما کامل حواسش باشه و زیرچشمی نگاهش کنه یا فرارکنه عمدا ازش یعتی چی؟