2777
2789
عنوان

قانون رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 27 پست
خوشبحالت ، بخدا دوست داشتن ینفر ارزش این همه جنگ اصاب نداره ، کاش ازدواج نکرده بودم

میدونی عزیز  اینکه کسیم نداشته باشی دوست داشته باشه یه درده جداست من دوست صمیمی هم ندارم چه برسه به عشق چون شخصیتم یه نوع خاصیه و متاسفانه مثل خودم رو ندیدم تا حالا تو جامعه 

کلا زندگی سخته هم باعشق هم بی عشق 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
شوهر منم مثه همسر شماست  با این تفاوت کههمسر شما تو دعوا اینجوریه  شوهر من کلا اینجوریه& ...

میدونی دلم گرفته ، بیشتر بخاطر اینکه چرا تو دعوا اختیار دهنمو ندارم و حرفای بد میزنم که تهش شوهرم و خودم اینجوری بشیم و دوباره بینمون فاصله بیفته ، خیلی دعوای بدی بود پربود از بی احترامی ، بدبختی من اینه پیش خونوادهدشوهرمم این مدلی دعوامون میشه و شوهرم کلا میره تو خودش اونا میفهمن و من اینو نمیخام

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی عزیز  اینکه کسیم نداشته باشی دوست داشته باشه یه درده جداست من دوست صمیمی هم ندارم چه برس ...

هرکسی ی مشکلی داره ، خدا عاقبت همو به خیر کنه

میدونی دلم گرفته ، بیشتر بخاطر اینکه چرا تو دعوا اختیار دهنمو ندارم و حرفای بد میزنم که تهش شوهرم و ...

چرا نمیری پیشه مشاور؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
چرا نمیری پیشه مشاور؟ 

دوس دارم با شوهرم برم ولی نمیاد ، شوهرم ادم بدی نیست ، نمیدونم چرا هرچن وقت ی بار باید ی دعوای خیلی بد بکنیم و ی مدت ازهم دور شیم ، دیگه حوصله ندارم ، شوهرم خیلی روی احترام حساسه و منم تو دعوا احترامشو میشکنم ، البته تو دعوای چن شب پیش بی احترامی دوطرفه بود ، خیلی بد بود خیلی  ،، کاش ی جایی داشتم میرفتم ی مدت ، واقعا دلم میخاد تنها باشم

پس چرا از اولی جدا شدی؟؟

من بچه دار نمیشدم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
دوس دارم با شوهرم برم ولی نمیاد ، شوهرم ادم بدی نیست ، نمیدونم چرا هرچن وقت ی بار باید ی دعوای خیلی ...

امیدوارم مشگلتون زودتر برطرف شه

خودت خاستی از همسرت جدابشی یا ایشون خاستن؟؟؟

ایشون خیلی بچه دوست داشتن و دیوانه وار عاشق بچه بودن 

توافقی بود ، راستش انقدر دوسش داشتم دلم نمیخواست ازش طلاق بگیرم ولی دلمم نمیخواست که مانع پدر شدنش باشم بالاخره اونم عاشق بچه بود

البته اگه دوس داری جواب بده ♥️

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره ♥️