خوشبحالت ، بخدا دوست داشتن ینفر ارزش این همه جنگ اصاب نداره ، کاش ازدواج نکرده بودم
میدونی عزیز اینکه کسیم نداشته باشی دوست داشته باشه یه درده جداست من دوست صمیمی هم ندارم چه برسه به عشق چون شخصیتم یه نوع خاصیه و متاسفانه مثل خودم رو ندیدم تا حالا تو جامعه
کلا زندگی سخته هم باعشق هم بی عشق
بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
شوهر منم مثه همسر شماست با این تفاوت کههمسر شما تو دعوا اینجوریه شوهر من کلا اینجوریه& ...
میدونی دلم گرفته ، بیشتر بخاطر اینکه چرا تو دعوا اختیار دهنمو ندارم و حرفای بد میزنم که تهش شوهرم و خودم اینجوری بشیم و دوباره بینمون فاصله بیفته ، خیلی دعوای بدی بود پربود از بی احترامی ، بدبختی من اینه پیش خونوادهدشوهرمم این مدلی دعوامون میشه و شوهرم کلا میره تو خودش اونا میفهمن و من اینو نمیخام
دوس دارم با شوهرم برم ولی نمیاد ، شوهرم ادم بدی نیست ، نمیدونم چرا هرچن وقت ی بار باید ی دعوای خیلی بد بکنیم و ی مدت ازهم دور شیم ، دیگه حوصله ندارم ، شوهرم خیلی روی احترام حساسه و منم تو دعوا احترامشو میشکنم ، البته تو دعوای چن شب پیش بی احترامی دوطرفه بود ، خیلی بد بود خیلی ،، کاش ی جایی داشتم میرفتم ی مدت ، واقعا دلم میخاد تنها باشم