2777
2789
عنوان

سونوگرافی

278 بازدید | 52 پست

ده  هفته ام. کی باید برم سونو و چه سونویی هست این هفته میرم پیش متخصص تا برام بنویسه ولی میخام قبل اینکه برم بدونم ممنون میشم بگین

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما علائمون از کی شروع شد؟  سونو قلب رفتین؟

بله هشت هفته با تاریخ پریودی رفتم سونو که. سن بارداریم شش هفته شد. و علاعمم هفته ی هفتم با تاریخ پریودی و پنج هفته با تاریخ سونو. شروع شد تهوع و استفراغ و یبوست و درد سینه

اگه سونوی قلب رفتی ، یک سونوی واجب داری به نام ان تی که ۱۲ هفته تا ۱۳ هفته مناسبه... مبارک باشه😍🌹

اره برا قلب رفتم پس دو هفته دیگ میرم ممنونم

سلام عزیزم ببخشی یه سوال داشتم من هرماه دوروز زودتر پریود میشدم همیشه رازیامه میخوردم پریودمم ۲۸ روز تا دوسه ماه پیش یه روز دوروز عقب جلو میشد دوباره منظم شد این ماه هم رازاینه خوردم حالا دوروز از موعدم گذشته ن سینه دارم ن حالت تهوع فقط الان بعداز دوروز زیر شکمم تیر میکشه ممکنه باردار باشم شما علائمت اینجوری نبود

دل مرنجان
زود تر چند هفته ؟

سلام عزیزم ببخشی یه سوال داشتم من هرماه دوروز زودتر پریود میشدم همیشه رازیامه میخوردم پریودمم ۲۸ روز تا دوسه ماه پیش یه روز دوروز عقب جلو میشد دوباره منظم شد این ماه هم رازاینه خوردم حالا دوروز از موعدم گذشته ن سینه دارم ن حالت تهوع فقط الان بعداز دوروز زیر شکمم تیر میکشه ممکنه باردار باشم شما علائمت اینجوری نبود

دل مرنجان