2777
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 52 پست
شاید باورت نشه ولی من دو بار تاریخ پریودیم رد شده و دقیقا همون وقتا علاعم پریودی تیر کشیدن شکم میاد ...

وای کاش منم نشانه بارداری باشه خیلی ه عصبی و پرخاشگر شدمه جوش زدمه و برا این ناامید شدم چون همیشه قبل پریودمم جوش میزدم

دل مرنجان
ممنون فدات شما چندروز تاخیر داشتی ک مثبت شد من روز تخمکزاریم بود نمیدونم یا یه روز بعدش ک رابطه داشت ...

من. دو روز بعد تاخییر بی بی زدم ک خیییییلی کم حاله انداخت. 5 روز بعد تاخییر حالش معلوم بود و 9 روز بعد تاخییر پر رنگ شد 😍

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای کاش منم نشانه بارداری باشه خیلی ه عصبی و پرخاشگر شدمه جوش زدمه و برا این ناامید شدم چون همیشه قب ...

جوش زدن اشکال نداره عزیزم من الانم جوش میزنم 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
اللهی که فردا دلت شاد شه ،هروقت زدی بیا اینجا بگو ماهم خوشحال شیم

سلام عزیزم من بیبی چک زدم امروز تو فقط یه زره هاله کمرنگ زده عکسش فرستادم نمیدونم باردارم یا ن روز ۴ تاخیرم

دل مرنجان
حتما عزیزم بد به دلت راه نده ایشالا که ماه بعد مقل من ویار داشته باشی☺

سلام عزیزم عکس بیبی گذاشتم میشه نظر بدی نمیدونم این خط کم رنگو باور کنم یا ن میگم شاید این خطه کلن هستش و اگه باردار باشم باید پرنگ باشه بنظرتون  

دل مرنجان
سلام عزیزم من بیبی چک زدم امروز تو فقط یه زره هاله کمرنگ زده عکسش فرستادم نمیدونم باردارم یا ن روز ۴ ...

سلام گلم ای جانم عزیزه دلم دوتا خطه که ان شاالله که هستی خوشحال شدم 😍😍😍

لطفالایک نکنید،ممنون