2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم کمک کنید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
خب عزیزم تقصیر خودت بلد نیستی رفتار کنی تو هم مثل مهمونا بشین وقتی اونجا اشتباه میکنی  تو نی ن ...

خب مادرشوهرم میگه بیا این کارو کن آبجی سر کار رفته خسته است 

خب مادرشوهرم میگه بیا این کارو کن آبجی سر کار رفته خسته است 

رفت و امدتو خیلی کم کن حرفاشونو خیلی جدی نگیر در مورد جهاز هم بگو بهترین جهازو نگیرم خودم قراره ازشون استفاده کنم یا اینکه بزار مادرت بگه ما اینجا ازین رسما نداریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حد رو رعایت میکردم یه روز درمیان اونم نامزدم منو میبرد بعد خونشون خواهرشوهرم مینشست من بدبخت مثل ...

بابا غلط میکنن یعنی چی شیوه مشهدی ها

یکم انگار خودت بی عرضه ای ببخش اینو میگم ها از جو عشق و عاشقی بیا بیردح یه لحظه

عین شیر برو تو دل مشکلات زندگی تو دیگه شروع شده منتظر نباش آماده بذارن تو دامنت باید تلاش کنی برا زندگیت

به مادر شوهرت بگو مامان جون شما ک انقد ب رسم و رسومتون پتیبندی خب عروس مشهدی میگرفتی چرا منو انتخاب کردین

ماهم برا خودمون رسم و رسوم داریم 

یه چیزای سختی از شهرتون بگو باید این کارهارو بکنی بگو الان مگه زمان شماست الان جوونا خودشون میدونن مادرجون چکارکنن شما خیلی خوبی بزرگی کن دست بچتو بگیر

بعدم من ک قراره خونه اجاره ای بشینم چرا باید مادرمو تو زحمت بحدازم برای جهاز آنچنانی؟مادرمن میلیارد پول هم بکیره برا خودشه من الان عضو این خانوادم دیگه اونا در حق من مسیولیتی ندارن که

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
بابا غلط میکنن یعنی چی شیوه مشهدی ها یکم انگار خودت بی عرضه ای ببخش اینو میگم ها از جو عشق و عاشقی ...

همش اینو و اون رو نشون من میده میگه اینو میخواستم بگیرم برای پسرم ولی چون جواب همه رو میداد نگرفتم 

رسم و رسوم سخت شهرمون هم میگیم میگه نه و قبول نمیکنه میگه ما تا الان به شیوه مشهد پیش رفتیم نه به شیوه شهرتون

بعد ازدواج خونت نزدیکشون ک نیست ؟ 

اتفاقاً زمین خریدن دوتا کوچه اون ور تر خونشون میخوان بعدها بسازن مستاجری هم برای بعد از عروسی هم خونه پیدا کردن روبروی خونشون

همش اینو و اون رو نشون من میده میگه اینو میخواستم بگیرم برای پسرم ولی چون جواب همه رو میداد نگرفتم&n ...

چه زن کثیفیه چرا تو روش وای نمیستی بگو مامان قلبت خیلی سیاهه خدا به بابا رحم کرده چطور باهات اینهمه سال زندگی کرده

اگه شوهرت همراهته نباید میگفتی طلاق باید بگی برو جواب خاحوادتو بده من تازه عروسم عوض اینکه احتراممو نگه دارن بگن تو بشین بالا حالا کارم ازم میکشن مگه من کوزتم با شوهرت حرف بزن اگه حرف نزنی تو مقصر نشون داده میشی به مادرشوهرت بگو خب مادر ما ک مشهدی حیستیم عروسیم مشهد نیست هرکی هرجاست با رسم اونجا باید بره جلو شماهم خودتونو با اینجا وقف بدین وگرنه اذیت میشید که

زنیکه عفریته اعصابم خراب شدها

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
رفت و امدتو خیلی کم کن حرفاشونو خیلی جدی نگیر در مورد جهاز هم بگو بهترین جهازو نگیرم خودم قراره ازشو ...

خب‌ از این قابلمه بزرگ ها سفارش داده بهم که توش رب درست کنم قبل عقد 44 کیلو بودم الان شدم سی و هف کیلو انقدر حرص خوردم آیا به نظر شما من زور اونو دارم بلندش کنم منم گفتم مامان جون شما درست کنید به ماهم بدین منم هر موقع که عروس دار و داماد دار شدم میخرم که به عروس و دخترم هم رب بدم حالا میاد میگه به مادرم دخترت رو خوب تربیت نکردی جوابم رو میده

رفت و امدتو خیلی کم کن حرفاشونو خیلی جدی نگیر در مورد جهاز هم بگو بهترین جهازو نگیرم خودم قراره ازشو ...

مادرم میگه ما اینجور رسم ها نداریم میگه باشه من میبینه یا مادرم میره واسه شیمی درمانی تهران شروع میکنه به خورد کردن اعصاب من منم حرص میخورم حتی موهای یرمم داره میریزه

گاهی اوقات با خودم فکر میکنم بقیه اینو شناختن که نیومدن زن پسرش بشن یا دخترش که یه پرستار بیست و نه ساله است رو بگیرن. از راهنمایی دخترش فقط براش داره جهاز میخره هنوز همین اردیبهشت که رفته بودیم مشهد باز واسس چیزای جدید خرید

دلم گرفته بود گفتم منو ببر دریا ،منو برد دریا شاممون مادرش برامون کباب شامی درست کرده بود صبحونه پنیر گذاشته بود توی راه تا پسره فهمید که پریودم میخواست برگرده شب رفتیم یه جایی که سوسک از درودیوارش بالا می‌رفت موقع برگشت کباب سیخی چهل پنجاه تومن بود رفتیم ساندویچ خرید دونه بیست و هشت تومن بعد برگشتیم خونه